Raule Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 ba am uitat sa formatez hddu cand am bagat windowsu(7) si acuma nu mai imi apare in my computer, cum procedez sa il fac?
xKiNay Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 inca 26 de clickuri ...... http://farapret.net/?c=6wdfanto3s primesc un laptop.....
Valve Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 ba am uitat sa formatez hddu cand am bagat windowsu(7) si acuma nu mai imi apare in my computer, cum procedez sa il fac? google
Valve Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 inca 26 de clickuri ...... http://farapret.net/?c=6wdfanto3s primesc un laptop..... parca erau 20, acum sunt 26 ? :)
Raule Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 apara duckadam =DD gol ma! era gol cand a aparat
Raule Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Dragonu’ pocnit, va toc meat Complic si combin, comprim si confirm Vorbim de colti fini Specii, fobii, ating psihoza nobili Cu ochii rosii ca mosii, sau monstrii Si mori stiu, mori de vant morbid Cu blunt-uri mocnind ca Mobb Deep Sunt umbra umbrei care am fost Sunt prost crescut in m*rtii m*tii, da’ tu esti prost E strada stramba si suburbii de cuburi Si fiecare joaca rolul dublu in dubiu O las mai bine la sfarsit, ca un trip Da' pana atunci solo mult, fi fericit Am un flow fript, gotic, optic In opt timpi esti oprit si topit Deasupra lumii orbit, orbitez Junkistii mei te f*t in gura, tot pierzi. Poetii bat, da’ bat in retragere Nu stii ce-i dincolo, stai departe de margine Foarfeca-i foarte letargic, ghici ce calm e prostu’ Da’ eu prind alte posturi, sunt apostol Am un sange cald de monstru Musc din tine ca regretu’, nu e slab efectu’ Si la ce frecvente am, iti cade netu’ Treaba-i buna, sparge pieptu’ Da’ e multa, ii scade pretu’ E scoala vietii, tu ai pierdut cateva lectii Eu sunt soarele tau, respecta gradele Altfel iti tai ambele gambe, iti iei si peste mu*e gantere Ce e legal, e fratele, baga-n beregate cuttere Foarte departe, te sparg, scoatem inaltele Iau masini straine de la diavol, iarba de la Papa Tu iei bani de marfa de la tati, sparge-i pe zapada Eu tin gloante in otrava Tu nu esti poet, esti laba Si il stiu pe fractu-i clubber De cand o ardea cu grafferi Isi rupea capu’ cu prafuri Semna pactu’ cu dracu’ Pe scena ïmpactu’ cu tracku’ Impactu’ cu acu’.
Recommended Posts