Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

:) diablo 3 de cand il tot amana... :( primul meu server de l2 pe care am jucat este L2 G1 ( c3 era ) de la mine din Iasi

Posted

bine dar asta e viata, nu poti sa continui la nesfarsit cu porcaria aia de joc si sa pierzi timpul aiurea

daca e porcarie pentru tine, nu inseamna ca e si pentru altii, poate tu te-ai plictisit de el si probabil din cauza ca nu mai merge bugurile, dar altii inca se distreaza ;)

Posted

categoric :P si nici nu o fac, este doar de fun, joc 1-2h / zi nu am cand mai mult, din cauza asta ramai in urma si de aici si nevoia de a.... pacali sistemul :D

Stiu ca este un tip de pe server ce a descoperit 1-2 exploituri din care 1 l-a impartasit insa cel de al doilea nu vrea sa il spuna :D, este aceeasi persona de aici

Posted

daca e porcarie pentru tine, nu inseamna ca e si pentru altii, poate tu te-ai plictisit de el si probabil din cauza ca nu mai merge bugurile, dar altii inca se distreaza ;)

eh nu chiar am jucat si eu pe off, dar la un moment dat mi-am dat seama ca imi pierd timpul aiurea cu jocu

Posted

eh nu chiar am jucat si eu pe off, dar la un moment dat mi-am dat seama ca imi pierd timpul aiurea cu jocu

da, si eu am jucat pe multe servere OFF dar jucam de placere, dar acum nu mai am timp :)

Posted

cand ai ce face, dar daca nu gasesti de facut nimic... nu prea

LF a way to cheat the system!!!! joc de 5 ani pe acelasi srv de L2 si m-am saturat de farmat QQ

pe dex de 5 ani si teai saturat de farm :)) ? trist
Posted

da :)

Oricum e trist srv acum :(

5 ani pe dex si nu am simtit nevoia de farm....

pt asta mia placut serverul ala...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...