Valve Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 cedryk ai castigat ceva acolo ? in afara de experienta
Raule Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Failed: sa vezi faza ,eram la ora de engleza si stateam cate 4 la o banca Failed: si in timpu orei tot faceam "Brra!" Failed: la care profa "Alex , Dacian , Vlad si dragonu liniste acolo !!" Failed: =))))))))) eram pe jos toti caterinsky asta
bubulinas Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 cedryk ai castigat ceva acolo ? in afara de experienta bani pierduti pe drum nu chiar... un iphone4 si ceva haine.. si poze :)))
Valve Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 si la celalat la fel :))) dar is din 2009 :D nu cred ca ar mai posta cineva asa ceva acum
Valve Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 test Well I've done it in my posts many times but he doesn't seem to bother.
Raule Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Nu prea m-am lasat ajutat vere, nu's genul M-am ridicat pe fortele mele ca la geno Si'ncet, incet le-am dat clasa ca la trenuri Da-mi volul maxim, yo imi gasesc linistea la Belu Mereu am scris fin, 10 la caligrafie Si-am obsercvat in timp cum ma-nclin spre poezie Maicamea, absolventa de filologie, psihologie Zicea ca rapul nu e arta, e erezie, dar Eram copil si copilul pe-ale lui le stie Imi mai aprind un cui, las amintiri sa-nvie Citeam cate 1000 de pagini si cred ca am scris o mie Dar uneori simt ca epopeea asta mi-am scris-o mie Si-am strans din dinti ca la mulaje dentare Am pictat stante vizuale, colaje letale Am sapat adanc in DEX, foraje verbale Am spalat prin flow si text orase murdare, Si-am fost mereu precum parcursul meu, greu Liric vorbind am un singur Dumnezeu, eu CTC am facut istorie in rap, peleu Pe cand multi au facut istorie in generala si liceu
Recommended Posts