mmytza Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Sa Traitii Bine!!! (pe unde apucati ) :)) sa traiti bine ( daca plecati din Romania ) :D
Raule Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 bubule mere ceva in germania? io m-as duce in luxemburg...3k minim pe economie..
xAddytzu Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 bubule mere ceva in germania? io m-as duce in luxemburg...3k minim pe economie.. Eu stau in romanica, 100lei pe 3 luni :D :D =))
xAddytzu Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Fix my karma ! Horus (+6/-5) xAddytzu (+11/-9) - Sharing non-working code; In topic October 23, 2009, 11:53:54 AM
Vago Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Romanian Music Awards devine Oltenian Music Awards :))))
Vago Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Adulmec vantu' scrutez cu gandu' strada privirile dubioase le observ c-un ochi de radar tic tactic telepatic practic cu brigada arta supravietuirii fara a interfera cu garda ca pe aici cordiala umbla mafia mondiala sprijinita ingrijita pe-o mita de lepra locala desi in manevra lor n-avem nici un vot de-a-lela resimt steagul strain in plin bagand pe gat moneda dam TVA, impozit, taxe, tot gunoiul da am pretentia cu acesti bani sa nu sponsorizam razboiul ce face un peste peste, domneste el trotuarul sau lege s-amendeze iar cumva particularul multinational transmit, nu senzational mesajul aditional pe acest inc international vor zice ca-s paranoic zambesc deja ca Bundy pregatit demult sa trec ca Tupac, Kennedy sau Gandhï
Raule Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Raku raman in strada vazandu-te pe tine cum ramai in strada holbandu-te-n vitrine ramai in strada ca aurolacii dupa combinatii cu acest jucator genial ca Hagi raman in strada pregatind atent tunu' si tu ramai in strada, blocat pe DN1 si daca nu ti-ai ales atent drumu' la un moment dat vei fi amendat ca-n trei trei unu faci pe nebunu' ca regina fac pixu' sa scrie pana-i cade mina ca la Petrila suna-ti, nepoate, pila da' tot vei fi epilat din pont cu lame mai mari decat Caterpillar pentru gafa de-a fi crezut ca stiu ce-i mila fata de-atatea stoarfe cu arfe de killa rece ca gheata ca Vanilla sau chiar barbar ca Attila si desi nu-s vreun savant ca DaVinci sau Davila m-a ajutat bila sa deconspir sifoane penale ca Dalila raman in strada cu stilu' ce-ti sparg fila daca esti vreun ametit gata sa-nghiti pastila ?
Setekh Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Setekh ai început să te dai la Greci ? :D i hate themz T_T
Raule Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 sal http://www.youtube.com/watch?v=PPt9y7TVThQ&feature=related
Recommended Posts