Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

versuri slabe, de clasa a 5a...tipic bug.

ba Vago .. fiecare cu genu lui de muzica .. gandeste ca si yo as fi putut zice acelasi lucru despre genu ala de muzica care-l asculti .. da nu rezolv nimic cu asta ... acelasi lucru care ai facut si tu acu ... crezi ca nu mai ascult bug ca zici cu ca's versuri de clasa a 5-a?

Posted

versuri slabe, de clasa a 5a...tipic bug.

Sa te auda un fan bug mafia,te calca in picioare.

Pentru mine Doc sau ce ascultati voi nu semnifica nimic nu au un ritm si nici aer de se inrosesc la fata ca un balon pe cale sa bubuie.

PS:Fiecare cu gusturile lui numai ii criticati pe restul vedetiva de treaba.

Posted

Pentru mine Doc sau ce ascultati voi nu semnifica nimic nu au un ritm si nici aer de se inrosesc la fata ca un balon pe cale sa bubuie.

:))

Posted

si mam gasit eu mare cunoscator sa comentez :)))

cei drept nici genu lu cedry2k nui un gen prea ascultat, bate la un public mai particulara, dar si versurile lu bug mafia sunt destul de slabe.

acum fiecare cu gusturile lui :> sunt inebunit dupa CATEVA melod de la mafia dar doar atat. eu prefer parazitii , guess who / anonim, veritsaga , spike , skizzo skillz , vescan ,  etc :)

Posted

singuru' lucru de care imi pare rau ii ca nu apare unu cu Guta si Salam pe aici ...

as fi curios ce ar iesi :D

pm xaddytzu pt salam :))

Posted

cine are tot cei trebe (sa aibe si chef) sami faca un sig :( additzu e bulanjiu si se preface ca nu stie :(

Posted

fa si tu un topic la Photoshop acolo .. ca aici nu stiu daca gasesti pe cineva :)

da ... bighidia aia albastra unde e .. ca era faina?!:)

ps. vorbeste cu addy sau cu raule sa-ti imprumute adena si le dai pt sign :P adica sa trimita ei direct la ala .. ca asa poate iti face careva

Posted

da ... bighidia aia albastra unde e .. ca era faina?!:)

sidocopy.png

asta ?

e aici dar are un upgrade :P

||

||

\\//

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...