Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

ce ma moare si rpg-club 15x ? :))) ca inainte erau 10k-11k de playeri si acum sunt 6k-6.5k  se lasa lumea de l2

wow 11k playeri :O,nam jucat veci pe servere chiar asa poluate.cred ca dai de playeri si in gaura de sarpe,nici lv nu poti face

Posted

ce ma moare si rpg-club 15x ? :))) ca inainte erau 10k-11k de playeri si acum sunt 6k-6.5k  se lasa lumea de l2

wow 11k playeri :O,nam jucat veci pe servere chiar asa poluate.cred ca dai de playeri si in gaura de sarpe,nici lv nu poti face

Posted

ma pei asta e 15x si lumea este peste tot nu ca pe un hight rate doar in zona de farm....
Posted

ma pei asta e 15x si lumea este peste tot nu ca pe un hight rate doar in zona de farm....
Posted

a durat mai mult decat ma asteptam, dar tot na depasit dex =)

Posted

a durat mai mult decat ma asteptam, dar tot na depasit dex =)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...