CryStaliN Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 sarcasticule! GEN RAULE:M-am uitat prea mult la dr.house =))
Raule Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 devi obseat va de java ala ma, baga-ti pula in el si nu te mai streseaza nimic.
Raule Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 iti mai ramane gagica, cand iti fute capu recuperezi in dormitor
CryStaliN Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Coae pe java joc cand am timp si chef. Cand tre sa stau cu gagica sa plec la bairame nu stau eu pe java lolz.
Raule Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 nu te cred! lasa-te de l2 si atunci te cred ca nu esti obsedat
Trance Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 nu te cred! lasa-te de l2 si atunci te cred ca nu esti obsedat :]] Sal.
twinkie Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 lasa-te de l2 si atunci te cred ca nu esti obsedat ahahahha salut trens
Raule Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Am puterea sa rezist cu zambetu pe buze ca la dentist Nu vad viata roza deci sunt pesimist sau daltonist Convins de ceea ce cred, intreb subtil De ce tre sa ai scris numele cuiva pe chiloti ca sa ai stil? Si sunt abil, inca debil Sa rup dovleci, capete seci Zeci de parveniti ce ne spuneau ca suntem fleci Tu mori de ras cand alti mor de foame, in zat Am frati doar cu-n carnat in mat ca sa le tina de sat Visati, aur, lingouri, mertane, pejouri, showuri de showuri, birouri in zgaraie-nouri Privesc senin, toale, masini, fi din pula de baron E-un trafic cul de influenta, sunt un simplu pieton Si nu ma numar printre cei ce tin diete in corsete Sete de bani va tineti toti bancnotele-n sosete N-am regrete in ceea ce fac, totusi... Vorbind de libertate am scris versuri cu mainile-n catusi
Recommended Posts