twinkie Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 bine. Ce expresie n-am mai auzit de mult pe topicu asta ?
Equillibrium Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 bine. Ce expresie n-am mai auzit de mult pe topicu asta ? ioane e saks?
mmytza Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 aaa merge ? lol ... poate te prinde nu te poate prinde, deoarece face fake upload cu un torrent de la ei, deci nu are cum singuru lucru cu care paote sa te prinde e sa nu pui viteza prea mare la upload oricum pe filelist e limita de 4,7mb pe secunda cu ratiomaster, desi pe alte situri de torrente merge si cu 20mb/secunda upload ;D ps. yo numa cu ratiomaster mi-am facut upload si nici macar warn nu am primit de ceva ani buni
Equillibrium Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 nu te poate prinde, deoarece face fake upload cu un torrent de la ei, deci nu are cum singuru lucru cu care paote sa te prinde e sa nu pui viteza prea mare la upload oricum pe filelist e limita de 4,7mb pe secunda cu ratiomaster, desi pe alte situri de torrente merge si cu 20mb/secunda upload ;D ps. yo numa cu ratiomaster mi-am facut upload si nici macar warn nu am primit de ceva ani buni ce zici 2 mb da de banuit?
GLO Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 unu bun la linux??? sa faca si mie cv setari ptr anti flood :))
Recommended Posts