Equillibrium Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 eu: cu ocazia zilei de azi va ofer acest buchet de flori el: multumesc mult, insa e ziua femeii, iar eu nu sunt femeie eu: nu, dar esti o curva de om :)))))) =))
twinkie Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 MUIE GR , paroasa sau muta? Muta Mozila sau chrome ?
CryStaliN Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Muta Mozila sau chrome ? Mozilla. Gay sau lesbi ?
twinkie Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Mozilla. Gay sau lesbi ? lesbi =p~ Jaguar sau bmw ?
twinkie Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 bicileta poker sau blackjack? poker o.o finito sau raule ?
twinkie Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 http://www.lineage2thegame.com/ Un exploit ceva care incearca ?:D
CryStaliN Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 poker o.o finito sau raule ? Raule sigur.. Tiunchi sau situouatiecioudata.
Equillibrium Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 paul dk: vere imi bag pula in ea de viata paul dk: nu imi vine sa cred ce mi se intampla parca sunt contemplatii impotriva mea de ceva timp coaie paul dk: deci serios, ma arunc de la etaj yoyo mateutz!: ce ma iar te`a parasit madalina?=)) paul dk: da, da nu asta stressu imi bag pula in ea paul dk: e coada la wow ba :| vai =))
CryStaliN Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 paul dk: vere imi bag pula in ea de viata paul dk: nu imi vine sa cred ce mi se intampla parca sunt contemplatii impotriva mea de ceva timp coaie paul dk: deci serios, ma arunc de la etaj yoyo mateutz!: ce ma iar te`a parasit madalina?=)) paul dk: da, da nu asta stressu imi bag pula in ea paul dk: e coada la wow ba :| vai =)) Ar fi prea sad sa fie adevarat =))
PwNNNz0r.^ Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ar fi prea sad sa fie adevarat =)) probabil este
Recommended Posts