Equillibrium Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Iara o arzi ca retardatu ? Taci dreacu taci dreacu te tund Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equillibrium Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 tre sa ma pun pe invatat greaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoRa Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Spam amre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PwNNNz0r.^ Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Te caci cu strochi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equillibrium Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Spam amre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 te tund Nu sti versurile ? Lul. tre sa ma pun pe invatat greaca Eleos,kane aderfi mpoutano malaka =)) edw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoRa Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Spam amre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equillibrium Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Nu sti versurile ? Lul. Eleos,kane aderfi mpoutano malaka =)) edw. prea putin ma , tre sa invat niste injuraturi dealea grave Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoRa Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 =))=)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 prea putin ma , tre sa invat niste injuraturi dealea grave Numai vedeam postu meu =)) credeam ca a vazut vreun grec si a sters ca numai injuraturi am scris =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equillibrium Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 am vazut ieri reluarea de la romani au talent , mama ce contorsionism facea aia =))) mi se facuse mie rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoRa Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Prietene noi nu furăm,când e greu ne adaptăm! Epic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 am vazut ieri reluarea de la romani au talent , mama ce contorsionism facea aia =))) mi se facuse mie rau Ezact,sa ai o pizda daia langa tine termini kamasutra intr-o zi =)) [Pizda mai mare evident nu copile] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoRa Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Ezact,sa ai o pizda daia langa tine termini kamasutra intr-o zi =)) [Pizda mai mare evident nu copile] agri=)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equillibrium Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Ezact,sa ai o pizda daia langa tine termini kamasutra intr-o zi =)) [Pizda mai mare evident nu copile] =)) vai , iti dai seama ca te rupe aia in 2 =))) una ca Megan Fox care sa faca contorsionism in halu ala ::) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts