Equillibrium Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Iara o arzi ca retardatu ? Taci dreacu taci dreacu te tund
CryStaliN Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 te tund Nu sti versurile ? Lul. tre sa ma pun pe invatat greaca Eleos,kane aderfi mpoutano malaka =)) edw.
Equillibrium Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Nu sti versurile ? Lul. Eleos,kane aderfi mpoutano malaka =)) edw. prea putin ma , tre sa invat niste injuraturi dealea grave
CryStaliN Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 prea putin ma , tre sa invat niste injuraturi dealea grave Numai vedeam postu meu =)) credeam ca a vazut vreun grec si a sters ca numai injuraturi am scris =))
Equillibrium Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 am vazut ieri reluarea de la romani au talent , mama ce contorsionism facea aia =))) mi se facuse mie rau
CryStaliN Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 am vazut ieri reluarea de la romani au talent , mama ce contorsionism facea aia =))) mi se facuse mie rau Ezact,sa ai o pizda daia langa tine termini kamasutra intr-o zi =)) [Pizda mai mare evident nu copile]
SoRa Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ezact,sa ai o pizda daia langa tine termini kamasutra intr-o zi =)) [Pizda mai mare evident nu copile] agri=))
Equillibrium Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ezact,sa ai o pizda daia langa tine termini kamasutra intr-o zi =)) [Pizda mai mare evident nu copile] =)) vai , iti dai seama ca te rupe aia in 2 =))) una ca Megan Fox care sa faca contorsionism in halu ala ::)
Recommended Posts