Raule Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Costy ...: sa vezi ceam patit aseara Costy ...: nu merea pc sa urc in dt Costy ...: aveam lag Costy ...: si am zis sa racesc procesoru Costy ...: cy un spray Costy ...: Costy ...: am dat cu spreiu in el Costy ...: si so invartit ventilatoru in sens invers si so ars † Filthyst † ™: deci bash clar
PwNNNz0r.^ Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Costy ...: sa vezi ceam patit aseara Costy ...: nu merea pc sa urc in dt Costy ...: aveam lag Costy ...: si am zis sa racesc procesoru Costy ...: cy un spray Costy ...: Costy ...: am dat cu spreiu in el Costy ...: si so invartit ventilatoru in sens invers si so ars † Filthyst † ™: deci bash clar lmao
Raule Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Pop: ba cum iau si eu calop duti RaDu: ce sa iei ma ? Pop: jocu cu mitraliera
Raule Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 maria !: hai la mn maria !: sa ne futem maria !: rapid , ca la 5 vine mama KillTheMF: ma joc wow maria !: joci wow de 2 zile KillTheMF: ba nu maria !: ba da maria !: de o saptamana iesi afara doar seara , ziua joci wow 12/24 , nu mai ai timp de mine deloc KillTheMF: ba am maria !: vad... KillTheMF: muie
PwNNNz0r.^ Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Pop: ba cum iau si eu calop duti RaDu: ce sa iei ma ? Pop: jocu cu mitraliera win
GigiBecali Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 maria !: hai la mn maria !: sa ne futem maria !: rapid , ca la 5 vine mama KillTheMF: ma joc wow maria !: joci wow de 2 zile KillTheMF: ba nu maria !: ba da maria !: de o saptamana iesi afara doar seara , ziua joci wow 12/24 , nu mai ai timp de mine deloc KillTheMF: ba am maria !: vad... KillTheMF: muie Doamne ce ratalau =))
Raule Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 al3xandra alesia: cum fac sa am si eu tzatzele mari? (( Mariusica: ia o bucata de hartie igienica si freac-o intre tate catva timp si ai sa vezi ca merge alexandra alesia: eshti sigur? Mariusica: pai, cu curul a mers, nu?
SensationWhite Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 al3xandra alesia: cum fac sa am si eu tzatzele mari? (( Mariusica: ia o bucata de hartie igienica si freac-o intre tate catva timp si ai sa vezi ca merge alexandra alesia: eshti sigur? Mariusica: pai, cu curul a mers, nu? =)))
Raule Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 blonda4 ever: cine are hip hop tziganesc send me plssss (sry pt cei cu DND hahahhah
PwNNNz0r.^ Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 blonda4 ever: cine are hip hop tziganesc send me plssss (sry pt cei cu DND hahahhah
SensationWhite Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 blonda4 ever: cine are hip hop tziganesc send me plssss (sry pt cei cu DND hahahhah exista si hip hop tiganesc?
Recommended Posts