Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

asa ziceam si eu ca forever dar pana la urma ce-a mai tare cronica mi se pare epilogue acum si mi-ar veni extrem de greu sa joc iar pe interlude oricum.

da desigur ca interlude e cea mai tare pentru ca pe interlude m-am distrat cel mai mult :P

Posted

asa ziceam si eu ca forever dar pana la urma ce-a mai tare cronica mi se pare epilogue acum si mi-ar veni extrem de greu sa joc iar pe interlude oricum.

da desigur ca interlude e cea mai tare pentru ca pe interlude m-am distrat cel mai mult :P

eu pe c4 si IL

as vrea sa incerc freya daca gasesc un srv usor farm si balanced

dar tre' sa-l DL-ez si imi e sila

am EP dar nu am srv ;D

Posted

archerbufs.jpg

thbufs.jpg

nam avut ce posta

ia ziceti sa vad care stiti undes facute pozele alea cu bufe?dupa putina imagine de dupa ele

intrare la baium

+ toi jos sau stakato marsh.

Posted

una e 100% IT si una intr-un castle cv...

nu....................cealalta e toi

prima e in toi

a2a in IT :P

nasol k e interlude :P old school.

bvo sa le si arat acma

shot00069l.jpg

width=998 height=768http://img145.imageshack.us/img145/295/shot00087t.jpg[/img]

in poza de la baium fraieri au vrut sa puna 2 bule Gehena sau cum e aia de la necro pe noi care stateam langa GK si au pus pe ei :)) tot serveru au ras de "marele" clan Crips -L2 Survival IL vara trecuta

Posted

epilogue e extrem de frumos un mid-rate gen 20x cu bufe 24/12 e foarte balanced dar e extrem de greu de gasit unul bun . am clan si de cateva sapt cautam un svr bun dar nu prea sunt. pe interlude numai jucam ca e pe dos , freya sucks . asteptam godess ala nou.

edit: merit premiu ! :lol:

Posted

aaa :))

btw puma gehena nu ar trebui sa afecteze clan/party , doar enemy . in general e buguit si ii arde pe toti:))

pe epilogue + (freya.. etc) din cate stiu bulele de magi afecteaza si ally. si pe tine si tot :)

Posted

pai e buguit , gehena afecteaza numai enemy sau dak tii flagat si restul playerilor neflagati sau care nu sunt in war.da ,da si in ally dak sunt flagati.

nu , eu am un clan dt de jucam pe mid-rateuri . u probabil zici de interlude.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...