CryStaliN Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Hai mai duten pula mea. Ala sa suparat ca iai zis ca nu stie engleza? Inseamna ca inca nu sia luat picioru in coaie de rigoare. Cam orice pustan de la 13 ani in sus trece de nivelu asta... Defapt omu are 17 ani,face 18. Si calmeazate,ca nu rezolvi nimic,nu demonstrezi nimic.
Vago Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Defapt omu are 17 ani,face 18. Si calmeazate,ca nu rezolvi nimic,nu demonstrezi nimic. Are 18 degeaba. Si nu-mi spui cand sa ma calmez. Nici macar nu-mi propui. Sa fie clar.
CryStaliN Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Da in fine,hai sa terminam subiectu. Raule cu topicu de rime o mai ardeti? :)
xAddytzu Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 lol xD I successfully created L2Bots XD public void createFakePlayer(int objId, L2Player master) { L2FakePlayer player = L2FakePlayer.restore(objId); player.spawnMe(master.getX(), master.getY(), master.getZ()); player.Say("Up and at em'!"); _fakeplayer.put(objId, player); } De ce are numele verde ?:D
xAddytzu Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Are 18 degeaba. Si nu-mi spui cand sa ma calmez. Nici macar nu-mi propui. Sa fie clar. Sa enervat Va-go
CryStaliN Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Pai din cauza ca esti tu adica GM la server,cel putin asa cred nu sunt expert in l2j sau off.
xAddytzu Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Pai din cauza ca esti tu adica GM la server,cel putin asa cred nu sunt expert in l2j sau off. Vago, iei bataie miez ... :D
Dariuse Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Are 18 degeaba. Si nu-mi spui cand sa ma calmez. Nici macar nu-mi propui. Sa fie clar. Orice zdreanta intretinuta slobozita pampon Sta relaxata in pat ca un cacat in tifon Ai lovele, curvele vor sa-ti vindece pareza, Sa-ti faca freza, sa-ti suga proteza E bizar cum o ardem noi din club in club, din bar in bar Golim paharu ca sa-l umplem iar Trecem peste artificiul liric si va zic Ca io-s perfect normal, dar Vago e bolnav psihic. Am fost exclus, se pare ca nu incerc indeajuns Zici ca Raule se dezlantuie, e prea putin spus Descoperi un cuvant din 5 litere la rebus 20cm atentie, [Vago] :D a fost expus.
Vago Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Sa enervat Va-go pai plm ma calcati pe maduva spinarii cand va vad asa prosti pe cate unii... Gata ca deja imi ies cosuri pe cur :|
Junkee Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 LoL eu tocmai acum am vazut topicu asta =)) Sincer nici nu prea am mai ars-o pe MxC :D Hai ca e caterinca zau =))
Recommended Posts