mmytza Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Nu pot sa astept sa mananc pofta buna :) bon apettit gutes apetit what ever :))
CryStaliN Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Nu pot sa astept sa mananc Chiar asa fomica iti e?
Raule Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Dont ever create an acc when i shut down my pc, its hard to ban from phone.
CryStaliN Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Iti trimisese salutari ala ;D Raule,apropo ia vezi si asta. http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=136156.0
bubulinas Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 salutarii baietzii,,,, va saluta bubulina de departe....
Setekh Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Gata :D mi-au trimis-o si au zis ca nu este nici o problema la cofectionarea ei cat de gay poate arata! XD parca e fernando xD In fiecare clip al mel lui sunt fete in poziti provocatoare. E ca si cum, si el demonstreaza ca e idol la femei xD... adik gay...
CryStaliN Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 cat de gay poate arata! XD parca e fernando xD In fiecare clip al mel lui sunt fete in poziti provocatoare. E ca si cum, si el demonstreaza ca e idol la femei xD... adik gay... Seketh si eu am impresia despre rockari ca sunt,daia de il venereaza pe satan ;) Adica nu ca am impresia chiar il venereaza,dar nu toti,si btw nu suport parosi aia latosi care sunt transpirati si put,macar asta e imbracat bine,e destept nare cum sa fie fernando,si asta are fanii adevarati nu ce are fernando
Recommended Posts