Raule Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahahha
CryStaliN Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Va place avataru meu? sau sal schimb? Poate se supara sido ca parasesc fan clubu bananelor :-[
Raule Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 hey yo sofaki is inapoi me against the greek wave νέα πνοή i reload my weapons and i am gata at greece they call me λυρική γάτα i can not die so easy i am a vrajitoare rap is my skillz, weapon and life i'll not stop until me and Raule will be in the same echipa gut sher +1 karma awesome ofc stickie ickie for evaaa Yo yo, lui Sofaki ii place sa stea cu spatele Ca noi sa ne facem mendrele Da da, si la photoshop ne da lectii noua Da noi ii dam lectii la şaişnouă (69)
CryStaliN Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Yo yo, lui Sofaki ii place sa stea cu spatele Ca noi sa ne facem mendrele Da da, si la photoshop ne da lectii noua Da noi ii dam lectii la şaişnouă (69) Owned ;D http://www.youtube.com/watch?v=hniMQEnnNqU Rupe melodia astaa :D
Sido Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Va place avataru meu? sau sal schimb? Poate se supara sido ca parasesc fan clubu bananelor :-[ pune un la sig si vei ramane in club :>
Sido Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 pune un la sig si vei ramane in club :> sau puneti ava la sig xD
CryStaliN Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 pune un la sig si vei ramane in club :> Nu mai bine punem un personal text? cu Banana's Fan Club Member? ;D
Sido Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Nu mai bine punem un personal text? cu Banana's Fan Club Member? ;D done :D
Raule Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 daca postezi, posteaza numa una , nu juma' de ecran :|
Escordia Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Yo yo, lui Sofaki ii place sa stea cu spatele Ca noi sa ne facem mendrele Da da, si la photoshop ne da lectii noua Da noi ii dam lectii la şaişnouă (69) Uita-te la degete manusi meu purtat dar din nou nu simt ca am trecut in fiecare zi. beat am deschis urechile a facut ti-e frica de a obtine mine atat de grav
CryStaliN Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Uita-te la degete manusi meu purtat dar din nou nu simt ca am trecut in fiecare zi. beat am deschis urechile a facut ti-e frica de a obtine mine atat de grav Destul de buna sofaki. Raule asteptam replica :D
Sido Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 daca postezi, posteaza numa una , nu juma' de ecran :| aaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa iai dat wipe la banana army :o omg...
Escordia Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Destul de buna sofaki. Raule asteptam replica :D thx :D
Recommended Posts