Raule Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Vago d'astea sti ? E facemrecords tarfo, e sunetu padurii Sa-ti intre bine-n cap ca un calibru tras in ceru gurii
Setekh Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 /** * @author Setekh */ public class Raule { private URL rapSheat; public Raule() throws Exception { rapSheat = new URL("http://maxcheaters.com/raule"); } public static void main(String... strings) throws Exception { Raule rul = new Raule(); InputStream instram = rul.rapSheat.openConnection().getInputStream(); InputStreamReader sr = new InputStreamReader(instram); BufferedReader br = new BufferedReader(sr); String line; while ((line = br.readLine()) != null) { System.out.println(line); } // Prints prozorz mod info xD } }
Raule Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Seth fi atent ca acuam instalez jdk si te ajung din urma cu frigiderele ;D
CryStaliN Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Seth fi atent ca acuam instalez jdk si te ajung din urma cu frigiderele ;D Cam greu sal mai prinzi din urma,nu uita el se ocupa de ceva timp de asta,chiar si de masini de spalat.
Raule Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Ce sti tu, cand codam eu televizoare alb negru el avea carut cu rulmenti.
Sido Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ce sti tu, cand codam eu televizoare alb negru el avea carut cu rulmenti. HAHAHHAAHHAHAHHAHHAHAH
CryStaliN Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 O.o :o Bananas fan club member on :D Dariuse and 1 Guest are viewing this topic. -->SKYPE-->FAST OR DIE
Raule Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 tre sa tragem un skype astia romanii da pa forum
Dariuse Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dariuse and 1 Guest are viewing this topic. -->SKYPE-->FAST OR DIE :)) Mai prins :D
CryStaliN Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 tre sa tragem un skype astia romanii da pa forum Adv,eu cu darius deja suntem pe skype.
Recommended Posts