CryStaliN Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Credema ca la cate femei am fost eu nu a fost tot neamu tau.
Sido Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 te simti ? =) eu doar glumeam oh da mare gigoloi esti :))
Vago Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Conclusion: STAY FUCKING OUT OF ROMANIAN TOPIC IF YOU'RE NOT ONE! IT'S PISSING ME OFF!
Vago Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Daca mai posteaza le umplu frigideru. In ambele limbi sa fiu sigur ca toata lumea pricepe.
Sido Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 daca mai posteaza le sterg. dar sunt asa de amuzanti :D
CryStaliN Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 te simti ? =) eu doar glumeam oh da mare gigoloi esti :)) Si trebuia sa rad la gluma asta? ??? Hahahaha a fost super congratz esti G.Mod de acum App esti mkr major de vorbesti pe aici? Pun pariu ca esti unu de 12 ani maxim 14
Raule Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 gata ma.. si eu credeam ca ii primu topic in care romanii nu se cearta, si fac numai misto.
Vago Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 se putea sa nu se certe pe cate femei a futut fiecare? E subiectu tipic masculului de Romanus Indobitocitus. Vorba lu Mandruta...fenomenul romanesc dateaza din anii 70 cand intelectualii faceau cate un copil, prostii cate 3 si tiganii cate 10. Acum e ireversibil...
Sido Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Si trebuia sa rad la gluma asta? ??? Hahahaha a fost super congratz esti G.Mod de acum App esti mkr major de vorbesti pe aici? Pun pariu ca esti unu de 12 ani maxim 14 oh damn, mai prins. am 13 ani :( esti mai fericit acu' ? si nu, nu era necesar sa razi cand nu a fost o gluma aia, ai luato ca pe una ?
Sido Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 gata ma.. si eu credeam ca ii primu topic in care romanii nu se cearta, si fac numai misto. dar eu nu ma cert :D , discut si analizez cata bibilica are la "maturitatea lui"
Recommended Posts