Dariuse Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Aia da maistore :)) Ba stiam inainte un bug fain pentru l2 ,spargeam toate itemurile si cand intram iara pe server le aveam inapoi. :D Pe l2deathwhisper mio mers dar numai stiu cum am facut. Deci am spart itemurile si dupaia am dat restart am iesit din joc si am mers pe afara si mai spre seara am intrat pe server cu char cu care am spart itemurile si le aveam pe toate la locurile lor . :O Alt bug pe l2mafia.gr omoram playeri facem adena luasem disconnect si cand am intrat aveam mai putin adena dar pvpurile tot alea le aveam deci faza ii doar itemurile au bugul ala .
Dariuse Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Facem o alba neagra ? CUm se joaca alba neagra?
Raule Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Pai io scriu 2 cuvinte situ tre sa alegi unu si sa scrii si tu 2.. Incep io: Pula mea sau plm ?
Dariuse Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 24 Bug Mafia sau Parazitii? Bug-ul de pe l2 Mafia :P mai mai mai sau ma ?
Dariuse Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ping Pong sau tensi de masa ? Ping Pong cu slapul http://www.break.com/usercontent/2007/8/pingpong-fun-347597.html Smeker sau Bandid?
Raule Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 bandit ca awardu meu :)) Cocalar comunitar sau pitipoanca pisicoasa ?
Dariuse Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 bandit ca awardu meu :)) Cocalar comunitar sau pitipoanca pisicoasa ? SIncer nici una nu vreau eu dar aleg Cocalar comunitar Corruptie sau Fractiune?
Dariuse Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Coruptie Pateu sau patetic ?:)) pateu ardealul :D Saorma sau Puiusor?
Recommended Posts