Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

eu mă distrez

grafică/motor e ok, dar ca orice f2p care se respectă, nu custom sunt ceea ce aduc profitul ci dificultatea jocului în a avansa şi obţine tehnologii noi

Posted

eu mă distrez

grafică/motor e ok, dar ca orice f2p care se respectă, nu custom sunt ceea ce aduc profitul ci dificultatea jocului în a avansa şi obţine tehnologii noi

eu unul is vice-comandant la clanul meu, si is pe harta globala...cu 5 provincii capturate....deci primesc gold pe luna, 3-4k sau mai mult, si dau Convert...deci nu am mai jucat in tier 1-7 de 1 an si ceva..

Posted

eu unul is vice-comandant la clanul meu, si is pe harta globala...cu 5 provincii capturate....deci primesc gold pe luna, 3-4k sau mai mult, si dau Convert...deci nu am mai jucat in tier 1-7 de 1 an si ceva..

si n-ai vrut sa-mi dai si mie un invite. bine bine

Posted

si n-ai vrut sa-mi dai si mie un invite. bine bine

:P..treb sa ai macar 6 Top Tiers, Eficienta din ultimele 120 zile de macar 1.800, WN6/7 din ultimele 120 zile de macar 1.900.Sau mai pe romaneste, sa fii Expert in joc.Eu am 2 ani din cand joc, am 8 Top tiers in garaj si alte 2 deblocate.Dar nu pot sa joc prea mult din cauza scolii.Vara jucam si cate 30-50 lupte pe zi.

Posted

:D..pnm..asa am fost si eu..

am fost noob adica :P...gen efficienta de 700....si acu is la 1500 overall dar 1900+ in ultimele 120 zile jucate.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock