Jump to content

Hotelul Pentru Scriitori Netrebnici

Raule

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

ce să facă mă?!

stai să vezi ce urmează, apartament în zona de lux a constanţei, bmw seria 7, mamaaaaaaaaa!!!

fiecare face cum stie =) eu nu mai vreau.

mi s-o pus pata de cand nu au vrut ai mei sa-mi dea diferenta de bani care-mi trebuia sa imi iau masina ( motor 2.8 benzina :-" )

mi s-o pus pata de cand nu au vrut ai mei sa-mi dea diferenta de bani care-mi trebuia sa imi iau masina ( motor 2.8 benzina :-" )

:)) glumesc, oricum până acum nu le-am cerut prea mult aşa că un avion mi-ar putea cumpăra :D

cum sa-ti iei asa ceva fratele meleu, te rupe la consum cu tot cu motion. Ia peste 15l in oras.

Daca chiar vrei sa-ti iei motor mare(nu inteleg de ce, doar nu faci 300.000 de km pe an) ia-ti TDI

Asa in oras merge 1.6 benzina, e chiar perfect.

cum sa-ti iei asa ceva fratele meleu, te rupe la consum cu tot cu motion. Ia peste 15l in oras.

Daca chiar vrei sa-ti iei motor mare(nu inteleg de ce, doar nu faci 300.000 de km pe an) ia-ti TDI

daca iti place o masina si ti-o iei, inseamna ca ai si bani sa o alimentezi...daca nu, iti faci muzeu :troll:

daca iti place o masina si ti-o iei, inseamna ca ai si bani sa o alimentezi...daca nu, iti faci muzeu :troll:

da la motor asa mare e vreo 10 milioane doar impozitu

aia era nebunia mea pe atunci si inca imi doresc. era un golf 2 in 2 usi impecabil.

legat de consum, aia-i alta parte. oricum mai am si masina parintilor cu care merg aproape gratis

pizdilichis

ce an?

din '99 au inceput sa faca, dar nu mai stiu pana cand. cauta e46 si gasesti

:good sir:

golf 4 ia-ti

deocamdata nu-mi iau nimic. am masina parintilor pe care 90% eu o folosesc, am duba de la servici, am un peugeot 206 de la servici .. nu-mi trebuie nimic altceva acum. din octombrie cred ca dau de naiba, ca nu o sa mai lucrez, deci gata cu duba si peugeotul, si cred ca o sa ia tata masina cu el in Italia >.>

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...