Stereotype Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 cum pot converti in mp3 la aceasi calitate?...vreau sa am tot setul pe telefon http://freecorder.com/ ---------------------------- Downloadezi video HQ Si convertezi in MP3. Eu asa fac cand e nevoie :P
Nervos Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 http://freecorder.com/ ---------------------------- Downloadezi video HQ Si convertezi in MP3. Eu asa fac cand e nevoie :P good..ty
Raule Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 raule ms de serial e chiar bun . ”you know what im saying?” m-am spart de ras la faza asta :)) Fresh Prince - Funniest Dance Ever
Raule Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 mi-a venit o idee de o pagina de facewbook. E ceva unic. Se poate sa facem ceva bani din ea?
Nervos Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 mi-a venit o idee de o pagina de facewbook. E ceva unic. Se poate sa facem ceva bani din ea? nu poti scoate bani din facebook....decat daca ai o aplicatie iar facebook ti-o cumpara si tu poti sa ceri un procent din vanzari..
Raule Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 nu poti scoate bani din facebook....decat daca ai o aplicatie iar facebook ti-o cumpara si tu poti sa ceri un procent din vanzari.. :rage:
Raule Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 la munca cu tine :happyforever: cate episoade ai vazut?
CryStaliN Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 cate episoade ai vazut? sunt la 10 :happyforever:
Raule Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 sunt la 10 :happyforever: eu sunt la sezonu 5 ce caterinca cum zice will smith ”you know what im saying”
CryStaliN Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 eu sunt la sezonu 5 ce caterinca cum zice will smith ”you know what im saying” eu am ras de am murit cand am vazut ce ii face tasu lu' carlton lui jazz =)))
Raule Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 eu am ras de am murit cand am vazut ce ii face tasu lu' carlton lui jazz =))) you know what im sayinmg
Recommended Posts