Raule Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 nu cred .. da eu nu prea ma ocup de paine. mai mult specialitati/covrigei faci pita? sau esti sofer?
Nervos Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 faci pita? sau esti sofer? n-auzi ca face covrigi?
Stereotype Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Subcarpati - Robot Armasar Attack (Gojira vs. Liviu Vasilica)
Raule Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 n-auzi ca face covrigi? iei bacu, nu iei bacu
twinkie Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 faci pita? sau esti sofer? sunt sofer. iei bacu, nu iei bacu covrigii aceeasi gust are!
Raule Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 sunt sofer.covrigii aceeasi gust are! ca ”ie” salariu?
twinkie Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 la mine in mare parte depinde de vanzari si ore. orele pot sa le umflu destul de mult, gen lucrez 2 ore si imi plateste 6, dar vanzarile nu. plm pe august am de luat in jur de 1.300 pana acum
Raule Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 epic NeKo: Slatinene ai fost penal aseara AleXXander: ba frate ma simt rau si nu prea imi amintesc multe NeKo: in plm ti-am zis sa nu mai bei ca boul AleXXander: ba sper ca nu am spart ceva sa okatesc NeKo: stai linistit ca dupa ultimul shot ai luat o ciuperca din pizza si i-ai zis intruna lui Cristian(patronul localului- mic de inaltime)" super mario ia ma ciuperca sa cresti" AleXXander: ai de plm pai ma mai lasa ala acolo? NeKo: keep dreaming
Raule Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 buun cat e ratia? eu am 500 de lei salariu :))
Nervos Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 epic NeKo: Slatinene ai fost penal aseara AleXXander: ba frate ma simt rau si nu prea imi amintesc multe NeKo: in plm ti-am zis sa nu mai bei ca boul AleXXander: ba sper ca nu am spart ceva sa okatesc NeKo: stai linistit ca dupa ultimul shot ai luat o ciuperca din pizza si i-ai zis intruna lui Cristian(patronul localului- mic de inaltime)" super mario ia ma ciuperca sa cresti" AleXXander: ai de plm pai ma mai lasa ala acolo? NeKo: keep dreaming Grow up moda-faka cat e ratia? eu am 500 de lei salariu :)) cum plm de ai net?..cum plm de iti permiti sa ai ceva care iti permite sa folosesti net si mai importanta : cum plm ai adunat 2.8k euro ptr masina in 1 luna..
Recommended Posts