Sido Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 raule..mai e cv de contu meu? trebea sa fi mai activ :/
Raule Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 sers Şi-atunci îi absorb aura-ntreagă în vâltoarea vârtejurilor din gaura neagră Vărs aur în leagăn de tezaur ce leagă prisme din care descind muritorii Suntem elohimi, discipolii Torei. În regim muritor, ei asud şi m-ascund Legat strâns de absurd cu-n lanţ scurt, ceilalţi fug Anotimpul e toamnă şi-am tot timpul în palmă Acronimul ce sfarmă, ard continuu ca magma. Scuip spinii ce spintecă spirite sfinte, simte că-s limite simple-n instinctele ce-mi sting stigmele-n minte Şi-s strict menite din Supernove-n născare E amplificarea expansiunii astrale ca stare. Ca atare, captare de karma-n galantare ca tarale de calvar Stindard al inflexiunii de flux din tartar Simt presiuni în refluxul dimensiunii de sus Şi-s bisensiuni în impuls. Electromagnetic, dezleg Toga septic Cu efect orbaletic şi-n defect-s ori patetic Ermetic în Ceruri, spaţiul comprimă spre zero Ultimul Tantum Ergo şi după saltul spre gol.
Squashy Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 trebea sa fi mai activ :/ dami contu inapoi...si pusca mxcu ;)
Raule Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 dami contu inapoi...si pusca mxcu ;) cum ai facut si cand am strans adena sa-ti iei donator
Trance Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 cum ai facut si cand am strans adena sa-ti iei donator hahahahahaha :)) plangea omu`.
Raule Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 zicea ca daca strangem adena sa-si ia donator o fi activ, si el pula!
Squashy Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 zicea ca daca strangem adena sa-si ia donator o fi activ, si el pula! ce el pla ma?...n-am fost?
bubulinas Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 :)))) lol cat pot sa rad cu nebuni astea pe skype :)))
Recommended Posts