Raule Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 ADN e suveran din subteran cu super tanc si-armura din titan, rupem flancu Dam trupe dracului deci da-mi timp si spatiu Sa fac vid ca's avid ca Pamfil, Horatiu Tu-ai vocea pe ton cam tocita, te torn ca intr'o circa Ca dau beton ca o cifa Pe'oricare jeton, trag o cifra Dau cate numere vrei, numere vrei ? si daca esti printre ei hai ma nu-ti vinde sufletul ieftin cand te iau la bani marunti pustan spurcat, spontan iti mut mutra'n borcan fara trancan, fara tam tam, te bat calm ca Vandame Ca's profu' ce priveste din alt unghi Plumb n'asculti si te pun la colt cu genunchi-n porumb nu esti dur, esti un ieftin scump si te-ai fute des cel mai slab peste.............................. Lovitura mea orbeste, de bat de nu te vezi, in oglinda iti duc prietena in gradina si fumez o ghinda in timp ce-mi da o limba lina scoti limba si ti-o capsez de buza, n-ai muza, n-ai scuza doar simpla privire te acuza pizdele aplauda ude ca foca si dupa 200 de vodka si-un munte de coca fiecare se fute pe moca dau tare ca Roca, verbal sau fizic oricum din conflict o sa iesi doar pizdic boxele astea o sa sfaraie pana in zori si ADN e asa de high ca zgarie nori sunt asa de high ca te incui sunt ca sacal nesatul ce sfarteca jandarmi destui incat sa para Jean Claude Vandame un pui Nu stii cum sa o pui ca o virgina n-ai minte sa.... dau beau nitroglicerina Cand scuip fac sala sa sara in aer seara se spala in ploaie de shot dupa shot daca se fut boxele o sa le dau eu un jack dupa care'ti iau regina ca la sah sunt chiar asa, pe alcool ce? ma superi si te pun la zid ca Manole! te persecut ca am pula atat de mare incat fut pizde de peste Prut un Belzebut, cand ma supar bag argou, bag ca nou dar sunt artist mai vechi decat Briji Bardo Iti iau prietena si indiferent cat de mult te iubeste o fut pana i se uraste sau isi da duhul de placere ca intr'un pact cu dracu si ala nici macar nu i`l cere am gaz prin artere, tu esti cioban faci foc din paie sunt ca o banda serioasa nu tin cont de fraier te fac sa sari in aer ca Jihad, ca esti tiran nu jidan nici daca ai fi moderator de forum n-ai stii sa faci un ban Eu sunt din Banat-Crisana, restu'i banal si naspa le-a coborat ieri din bananier gasca sunt ca furtuna tacuta, iti fut una in burta mananc bucati de noapte si beau roua da'n club sunt peste generos, nu'ti fut una, iti dau doua pentru ca mc'ii's curve, fac pizda mare cu vodka prin santale, n-au picioarele pe pamant da in schimb sandale da, ADN e furnica coapta, calca-ma si asteapta furtuna inceata, iti fut una in ceafa accept provocari de la orice incepator, hai incearca... incearca-ma, hai incearca-ne, cine... 2008, Furnici Coapte click, sparg microfoane la propriu, la figurat pe capetele voastre, ha' ... tu? ha... ma faci sa rad, esti un borat si ai rat.... pe unde e naspa... corectati voi nu le mai iau la mana...
Raule Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Fami o diferenta clara intre versurile lor si versurile astea Dormeau adanc sicriele de plumb, Si flori de plumb si funerar vesmant - Stam singur in cavou ... si era vant ... Si scartaiau coroanele de plumb. Dormea intors amorul meu de plumb Pe flori de plumb, si-am inceput sa-l strig - Stam singur langa mort ... si era frig ... Si-i atarnau aripile de plumb. Bacovia e considerat geniu al poeziei...si dupa mine, si undergrounderii din zilele noastre sunt tot genii. Dar ma rog, ies din subiect ca mas enerva prea rau. Daca iti ajunge sa sune bine, asculta atunci. Daca conteaza mai mult decat cum suna, clar no sa mai ascultii bug-mafia-yoyoy-ampulamare-muaramama Stiu toata poezia pe de rost! continuarea
bubulinas Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 ba ai avzut episodu 10 din game of thrones? da leam vazut toate sunt la episodul 15 :D cand moare actorul ala Sean Bean ii taie capul..:( Nevastamea ..sa enervat cand a vazut faza aia...era preferaul eii cum juca in film :)
Raule Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 :)) cum dracu sa fii la episodu 15 daca azi a aparut doar 10 :))))
bubulinas Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 :)) cum dracu sa fii la episodu 15 daca azi a aparut doar 10 :)))) pe net.... uitate pe hbo aseara a fost epizodu 15 :)
bubulinas Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 mam uitat acuma la eii pe site si tot 10 vad... nush ce am vazut eu aseara... Urzeala tronurilor Ep. 1 Urzeala tronurilor Ep. 2 Urzeala tronurilor Ep. 3 Urzeala tronurilor Ep. 4 Urzeala tronurilor Ep. 5 Urzeala tronurilor Ep. 6 Urzeala tronurilor Ep. 7 Urzeala tronurilor Ep. 8 Urzeala tronurilor Ep. 9 Urzeala tronurilor Ep. 10
Recommended Posts