CryStaliN Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Aforic Stii bine problema mea e si a ta Asculta bro’ ca nicaieri nu-i mai departe decat dincolo Avem cu totii sute de impresii Avem cu totii interventii Vrem sa traim tot restul vietii. Aforic Vino la colt sa iti dau colti, nu ma suporti Diavolii n-au colti, au foc cu roti Ca clanurile Ku Klux sau planurile voodoo Cu ochii rosi de la sudura, maini de cupru Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Turcu’ e ca pistolul meu si rolul meu http://www.youtube.com/watch?v=NbnPwGQJmNs&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Obawsc9_t2g&feature=related Auzi sido :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Sido ma lasi la spam amre singur ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sido Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 ascult. numa ca numi place kazi :) ps: dadusem post acu 1 min dar ma tot fute cu "30 sec already posted" Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 ascult. numa ca numi place kazi :) ps: dadusem post acu 1 min dar ma tot fute cu "30 sec already posted" Pula mea eu dau post cand vreau xD Oricum asta e nebuna rau : http://www.youtube.com/watch?v=9u5v2oYGHF8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sido Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vazelos Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sido Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 ce mata vrei ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 ce mata vrei ? Poate se prinde ce ii scri =)) Ca tranzlatoru mai merge uneori :) ii este pofta de spam ma cand la ei nu exista asa ceva la noi e 25/24 =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vazelos Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 ce mata vrei ? da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sido Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Poate se prinde ce ii scri =)) Ca tranzlatoru mai merge uneori :) ii este pofta de spam ma cand la ei nu exista asa ceva la noi e 25/24 =)) si 8/7 sa stea c translatoru, ce plm o sai traduca mata (nu cu caciulita) :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sido Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 da so iau pe mata, da ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 so iau pe mata, da ? Agresiv REMIXXXXXXXXXXXX ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vazelos Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 so iau pe mata, da ? Propriul tau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts