twinkie Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 :))) cartofi =)))) looool ;D n-am mai auzit de asa ceva :)) duci cartofi la profesori sa te treaca :))))
Raule Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 ma duc doar de fun, aici la mine nu este nimic la care chiar merita sa mergi, astia de la fotbal sunt in fundu alfabetului:|
twinkie Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 mai bine meri doar la sala .. in rest practici aruncatu cu privirea ...
SoRa Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 ma duc doar de fun, aici la mine nu este nimic la care chiar merita sa mergi, astia de la fotbal sunt in fundu alfabetului:| Volei,imi place sa ma uit la volei ,,live'' cand joaca fetele cred ca am vazut pana acum vreo 17 meciuri de volei la fete si sunt bune rau de tot,.....de ce nu te duci la handball sau rugby....cat despre fotbal....fotbalul sacs.
SoRa Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Fotbalul este urat ma,mai ales fotbalul romanesc....eu ma plcitisesc la fotbal.....de ce sa ma uit 90 de minute la Tanase si Banel cand ma pot uita 60 de minute la Cristina Neagu? :D :D
twinkie Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Eu am multi bani si valuta Si am mintea foarte scurta Am dusmani si am femei Si ma dau mereu cu sprei
Raule Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 nici unu http://www.youtube.com/user/ilariantsite
twinkie Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Fotbalul este urat ma,mai ales fotbalul romanesc....eu ma plcitisesc la fotbal.....de ce sa ma uit 90 de minute la Tanase si Banel cand ma pot uita 60 de minute la Cristina Neagu? :D :D da' dc ai dat exemplu feminin din handball ? dc nu ai fi zis ca te uiti la Stavrositu?
twinkie Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Defapt stiu de ce te uiti mai bine 1h la ea ... ca te-ai indragostit 8-> lol
Recommended Posts