Jump to content

Hotelul Pentru Scriitori Netrebnici

Raule

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

mah asa era si pe serveru lui Plyku...eram acolo 20 de romani si 10 greci...si pt k romanii nu erau uniti ...grecii faceau pvp-uri si nu lasau pe nimeni sa farmeze...romanii chiar nu stiu sa stea impreuna si sa fie de acord unu cu altul

mah asa era si pe serveru lui Plyku...eram acolo 20 de romani si 10 greci...si pt k romanii nu erau uniti ...grecii faceau pvp-uri si nu lasau pe nimeni sa farmeze...romanii chiar nu stiu sa stea impreuna si sa fie de acord unu cu altul

ei lasa... ca nu e mare scofala// insa  Raule tot de la mn din oras e.. si cand o sa trec pe langa el si no sa ne Salutam....

ei lasa... ca nu e mare scofala// insa  Raule tot de la mn din oras e.. si cand o sa trec pe langa el si no sa ne Salutam....

buhahaha si io de unde crezi k mis?=))

dar io nu pun la suflet chestiile astea...ma intereseaza ff putin de forumu asta,in primu rand am intrat pe forum k mia zis Raule k e mod si k pot invata multe cheaturi pentru l2 si buguri etc...

oricum..o sa joc pe Archid cu el si cu ceilalti pentru distractie..pe internet toti is curajosi si neinfricati...

dar eu nu sunt asa...deci nu ma afecteaza deloc situatia asta..

si apropo de dekarma ala a tau...ma doare-n brisca =))

pff dak Tzia zis Raule ce sa scrii..ies de pe MxC :P

nu i-am zis io ma :P cu translator scrie

wa Raule dak te intreaba k ce spunem...stiu k nu poti refuza...dar zi si tu altceva !

k dak dai tu dekarma la ceva prieten a uni mod grec sau plm de unde...fi sigur k o sa sara toti pe tine...

noi suntem sustinatorii tai nu grisom/coyote/maxtor /pwlanpizda

nu sare nimeni pe mine ma..si nici nu mai zic nimic nici nu ma mai bag, plm..faceti ce vreti cum aveti grija de voi asa sunteti..parca eu as fi tata sa am grija de voi, pe nimeni nu m-a ajutat nimeni cu nimic, sunteti majori..

dar io nu pun la suflet chestiile astea...ma intereseaza ff putin de forumu asta,in primu rand am intrat pe forum k mia zis Raule k e mod si k pot invata multe cheaturi pentru l2 si buguri etc...

oricum..o sa joc pe Archid cu el si cu ceilalti pentru distractie..pe internet toti is curajosi si neinfricati...

ca ti-a scris tot Raule.. insa ma rog sunt curios cine esti...cristi sau sau kreva..

un baiat destept..plm data trecuta era sa iau demote de la grisom cand a laut asta ban a crezut ca eu i-am scos banu :)) daca fac asa nu e bine, daca fac alltfel tot nu e bine..ma intelegi :P

Apropo coyote doar a vrut sa stie daca l-ai injurat..

dak vrea sa fie injurat zii sa imi dea pm =))

dar o sa il injur in romana ..

k si el poate sa ma injure in limba lui...

doar k el are unu care ii traduce si io nu ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...