Jump to content

Hotelul Pentru Scriitori Netrebnici


Raule

.  

24 members have voted

  1. 1. Cand ia Nervos permisul?

    • Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5


Recommended Posts

mai cine se pricepe, rog ff frumos sa ma ajute.

am acces la un server dedicat, dar nu pot sa fac nici un server de nimic pe el, pentru ca nu ma pot conecta pe acel serv.

este conectat la o retea astai sigur, ca in  run/cmd/ipconfig  imi arata doar ip fals de la retea si el ( 192.168.1.1  si respectiv 192.168.10.9) stie cnv ceas putea face sa ajung sa ma conectez la el ? (vreau sa fac serv de L2 sau cs... ) (la serv de L2 , porneste doar dak pun toate ip 192.168.10.9  , daca bag alt ip pe undeva porneste si apoi imediat isi da shut down)

Link to comment
Share on other sites

mai cine se pricepe, rog ff frumos sa ma ajute.

am acces la un server dedicat, dar nu pot sa fac nici un server de nimic pe el, pentru ca nu ma pot conecta pe acel serv.

este conectat la o retea astai sigur, ca in  run/cmd/ipconfig  imi arata doar ip fals de la retea si el ( 192.168.1.1  si respectiv 192.168.10.9) stie cnv ceas putea face sa ajung sa ma conectez la el ? (vreau sa fac serv de L2 sau cs... ) (la serv de L2 , porneste doar dak pun toate ip 192.168.10.9  , daca bag alt ip pe undeva porneste si apoi imediat isi da shut down)

cred ca te pot ajuta eu , dar trebuie sa intri pe google si scrie asa "what is my if " copy =>paste ip care til va arata , deschizi servers config si arunca o privire la el , incearca sa vezi daca serverul are porturile pornite daca nu le are normal nu te pot conect decat pe local host ,adika doar de pe pc pe care il tii , dupa aceea downlodeaza no-ip programu ,e mult mai usho de lucrat si daca vrei sa ii dai drumu la server o sa ai +1 lucru la protectia serverului (parerea mea)

Link to comment
Share on other sites

din cate sesizez eu serveru e legat prin lan (retea de casa :)) sau cum dracu so numi) de alt pc/server , pentru ca in conections , la proprietati ip pacolo apare ip-u 192.168.10.9 (pt el) si 192.168.1.1 (pt cel cei da netu) - astea stiu ca se folosesc la lan, da am aflat ip , folosesc no-ip si am deschis porturile de mult totusi nu ma lasa.

ce nu ma lasa este sa pun ip-u lui , sau no ip , in server config /network , la externalip . daca pun ip-u lui sau oricare alt ip (in afara de 192.168.10.9 - ip lui de lan) serveru se inchide singur..... (porneste iar apoi isi da automat shot down- serveru de Lineage 2). iar daca pun ip-u ala de lan , porneste totu ok ,numa ca deh e logic sa nu ma pot conecta la el...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...