Vkouk Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Γαμιέσαι ε; Γενικό ή ΕΠΑΛ ? Geniko [gr] 8a dw.. Perimenw na megalwsei to pouli mou ligo akoma gia nas biasw kai tous treis (revenger krash kai esena) mazi :) axaxa ok re Go to epal dude! :D btw dont pack the pc come on let it a bit open ^^ for a bit.but i won't log so much.i have to go in some min to study
Sillent Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Go to epal dude! :D ΕΠΑΛ FTW! Και εγώ ΕΠΑΛ πάω... Αντί για 15 μέσο όρο που έβγαζα στο γυμνάσιο στα ΕΠΑΛ έβγαλα 17! + Στα ΕΠΑΛ στο απολυτήριο λυκείου δεν θα συμπεριληφθούν οι βαθμοί από το τι έγραψες στις Πανελλήνιες και θα πάρεις και ένα extra πτυχίο ειδικότητας... + Σου μαθαίνουν μόνο αυτά που χρειάζεσαι και αυτά που θα παίσουν Πανελλήνιες!
Vala Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 ΕΠΑΛ FTW! Και εγώ ΕΠΑΛ πάω... Αντί για 15 μέσο όρο που έβγαζα στο γυμνάσιο στα ΕΠΑΛ έβγαλα 17! + Στα ΕΠΑΛ στο απολυτήριο λυκείου δεν θα συμπεριληφθούν οι βαθμοί από το τι έγραψες στις Πανελλήνιες και θα πάρεις και ένα extra πτυχίο ειδικότητας... + Σου μαθαίνουν μόνο αυτά που χρειάζεσαι και αυτά που θα παίσουν Πανελλήνιες! + Ότι δεν μπορείς να περάσεις στα ΑΕΙ .
ProJecT Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Σου μαθαίνουν μόνο αυτά που χρειάζεσαι και αυτά που θα παίσουν Πανελλήνιες! Κρίμα όμως που δεν σας μαθαίνουν ορθογραφία.....
Vkouk Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Κρίμα όμως που δεν σας μαθαίνουν ορθογραφία..... ela stamathste me auto.o ka8enas exi thn gnomh tou
ProJecT Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 ela stamathste me auto.o ka8enas exi thn gnomh tou kai egw epal paw.
Phoenix4 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 ΕΠΑΛ FTW! Και εγώ ΕΠΑΛ πάω... Αντί για 15 μέσο όρο που έβγαζα στο γυμνάσιο στα ΕΠΑΛ έβγαλα 17! + Στα ΕΠΑΛ στο απολυτήριο λυκείου δεν θα συμπεριληφθούν οι βαθμοί από το τι έγραψες στις Πανελλήνιες και θα πάρεις και ένα extra πτυχίο ειδικότητας... + Σου μαθαίνουν μόνο αυτά που χρειάζεσαι και αυτά που θα παίσουν Πανελλήνιες! + Χαβαλές αβέρτα χωρίς κανένα πρόβλημα! + Δεν έχει αρχαία + Έχουμε κενά :D Κρίμα όμως που δεν σας μαθαίνουν ορθογραφία..... Έλα ορθογραφία στο λύκειο το έπαιξες τώρα μπράβο.
Sillent Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Λοιπόν από όλα τα ποστ μου στο φόρουμ 1-2 λάθη έκανα παπάρα!
dj_spiros Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [gr] dwse kratiko pistopoihtiko glwssomatheias ;) einai anwtero apo to lower isarithmo me to proficiency ;) kai poio ftino mono 50 eurwpoula egw tote to edwsa dixws diavasma opote fantasou . . . gia infos apeuthinsou stin deuterovathmia i sto internet (den thimamai url)
ProJecT Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Λοιπόν από όλα τα ποστ μου στο φόρουμ 1-2 λάθη έκανα παπάρα! Ela mwre.. Se peirazw.. Min 8imwneis! rofl
JuStAGaMe Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 I am sitting the FCE exam in May, too, but it's not so hard that i will have to stop using my pc or lessen my free time. Bye bye anyway.
Sillent Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Εσείς τι κάνατε στους καθηγητές σας; Εμείς ρίξαμε στρακαστρούκα ... Το έχω και σε video στο κινητό μου...
Recommended Posts