Jump to content

Recommended Posts

Posted

- ΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ 1000 ΕΥΡΩ ΡΕ ΜΑΝ ΠΛΙΖΖΖΖ

- ΟΧΙ

ΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑ

σε ποιο section το vip ?

oute kan program exei re :P
Posted

oute kan program exei re :P

είμαι χακεράς ρε έχω κλείσει 50-70 server και ο kadar (αυτός που έχει το hopzone) με παρακαλάει να σταματίσω να κλείνω τους server.

αλλά IL δεν μπορώ να κλείσω  :(

Posted

είμαι χακεράς ρε έχω κλείσει 50-70 server και ο kadar (αυτός που έχει το hopzone) με παρακαλάει να σταματίσω να κλείνω τους server.

αλλά IL δεν μπορώ να κλείσω  :(

ean re file m dn mporeis na kliseis IL server ti soi hacker eisai??? tote na se lene m****a oxi hacker :D..
Posted

αλλά IL δεν μπορώ να κλείσω  :(

xaxaxaxaxaxaxaxax

http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=114011.0

http://www.youtube.com/watch?v=quvrmNpb_x4&feature=related

gia auton p ekane to topic :D

Posted

ean re file m dn mporeis na kliseis IL server ti soi hacker eisai??? tote na se lene m****a oxi hacker :D..

άσε ρε προσπαθώ να ψαρεψώ τον serifoX τον δασκαλό μου αλλά δεν μου λέει τίποτα :(

Posted

re flami dn mporoun oi alloi na doun to topic gt dn einai vip member..  kane quote na gelane k aftoi :D... allos epic apo ekei re..  dn iparxei sou lew to vip section.. gelio sto full... :D

Posted

άσε ρε προσπαθώ να ψαρεψώ τον serifoX τον δασκαλό μου αλλά δεν μου λέει τίποτα :(

xaxax

8a sas kanw ollous ban me ena idiko koumpi pou to energwpoieis me enan idiko kwdiko.:D

Posted

xaxax

8a sas kanw ollous ban me ena idiko koumpi pou to energwpoieis me enan idiko kwdiko.:D

ο serifox το έφτιαξε αυτό 100%

Posted

ο serifox το έφτιαξε αυτό 100%

oxi.

o Vitr3ous,.

einai trelos hacker milame

Posted

oxi.

o Vitr3ous,.

einai trelos hacker milame

ακόμα να φύγει από το laptop του αυτός περιμένω να μου κάψει το pc :( :( :(

Posted

ακόμα να φύγει από το laptop του αυτός περιμένω να μου κάψει το pc :( :( :(

oxi o darkside re

einai alos auto

exei pollous hacker to maxcheaters min nomizeic...

Posted

LostParadise:lol? se auto to topic http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=113913.30#quickreply rotisa kati ok m ipe o maxtor na stop stamatisa ok.. m kani 1st warning o god oti an ksanakanw tetiou idos post 8a m kani -1.. dn ekana allo kai erxete o magaki13 kai m kani -1? lol? molis m ekane warning o god dn ksanakana post.. chekarete to an 8elete..nmz prota kanoume warning kai an to ksanakani kapios tote dinoume -1 oxi katheuthian epidi dn ton xoneuoume.. stin periptosi mas...

giauto kapios na m fix to karma epidi 8a aniksw olokliri istoria.. kai apoti kserw exw megalo dikio..1st warning kai an to ksanakani tote -1 oxi molis tou dinis warning..

Me:file oti to exeis kanei epanelimena sou leei tpt?

telos me afto to thema to exeis ftasi sto aproxorito ante pia thelw k thelw... k egw thelw na gamiso tn pamela anderson alla dn ginete... afta ta award ta perneis mono an eisai o dawn... trava na didaxtis apo aftn k tha katalaveis ti ennow..

LostParadise:NAI ALLA AUTO P EGINE INE ADIKIA.. PROTA KANOUME WARNING KAI AN TO KSANAKANI TOTE DINOUME -1 KARMA OXI MAZI  ETC KSERW EGW APO TA RULES...

GodPower:Se kanane warning kai esei sinexises na rwtas gia to award.

LostParadise:me ekanes esu warning.. kai apo tote dn ksanarotisa.. kai erxete o magkaki kai dini -1 karma epidi dn me xwneui?

Me:katarxas to eixes pei epanelimena re paidi m to katalaveneis afto?? EPANELIMENA kamia 10aria fores.. giafto se eri3e -karma kai tora gt ginese k esi dekarmami3iaropaido ante trava na deis kamia paidiki tainia na iremisis... mas exeis pri3ei ta nevra efaga - karma kai efaga - karma karmaklapsa na poume.. ele0s dld edw mesa...

GodPower:Den to katalaba pios eisai esei na mas les oti prepei na se kanoume kai warn?to ka8e 10xrono kleei gia to karma t na poume

Me:Topic Locked anousio na milame mazi sou LOstPaRaDiSe..

Agency:-locked kane pm maxtor kai eksigise tou (akiros mia zwi)

Godpower:Ti locked re noobia egw t eixa kanei warn na stamathsi na kanei post gia awards se ola ta section kai aytos sinexise meta o magaki ton ekane -1

Rozdex:Καλά μην φοβάσε σε λίγο έρχεται και το -3 karma γιατί συνεχίζεις να κάνεις μαλ@κ!ες στο gr dev help section.

Σε έχω κάνει και εγώ ένα warn γι'αυτό, οπότε αν σε ξαναδώ..

LostParadise:se tzousi p se ixa kani palia report kai efages -1 karma e? traba ston dromo s kai egw ston diko m katalabes?

DownUnder... dn kseris giauto min milas..

GodPower.. molis me ekanes warm dn ksanasinexisa... min les psemata.. kai check ola ta posts m... opote afou dn sinexisa.. dn prepi na parw -1 karma... pite oti 8elete egw 8a to brw to dikio m..

Locked.

x0a0xa0x0a0xa0x0ax0a aftos itan olos o dialogos pio poli fasi exei sto telos .. opos k o agency o akiros 4 ever :D...

Posted

efage dekarma o iArgency kai klegete se pm

® link=action=profile;u=63238 date=1263233579]

pote ekana egw unlock topic re??? ee?? mono sta unlocks topics postarw ee gia pes ???

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...