Jump to content
  • 0

[Help]Compile

Question

Posted

pedia.. to kserw 8a m pite oriste to link pos na kanis compile tou extremedwarf.. nai pedia to exw diabasi.. ta exw kani ola sosta kai adimetopizw polla errors.... entometaksi exw kani install sto pc mono to JRE to jdk dn ginete na to install dn kserw gt... (to dokimaza gia install kai prin kanw install to jre alla tpt) kai exw sinexi problimata sto compile m.. 8elw na kanw compile L2JServer Interlude.. an nomizi kapios oti bori na me help postarete edw na sas stilo se pm to msn m ty.

Recommended Posts

• 0
Posted

pedia.. to kserw 8a m pite oriste to link pos na kanis compile tou extremedwarf.. nai pedia to exw diabasi.. ta exw kani ola sosta kai adimetopizw polla errors.... entometaksi exw kani install sto pc mono to JRE to jdk dn ginete na to install dn kserw gt... (to dokimaza gia install kai prin kanw install to jre alla tpt) kai exw sinexi problimata sto compile m.. 8elw na kanw compile L2JServer Interlude.. an nomizi kapios oti bori na me help postarete edw na sas stilo se pm to msn m ty.

ti errors?

vale kamia photo na doume :S

• 0
Posted

e ama den exeic valei to jdk perimeneis na kaneic compile?

lol

eine pro developer

stigmieo la8os :D

/offtopic eixe kai l2jdeveloper sto costum title

• 0
Posted

e ama den exeic valei to jdk perimeneis na kaneic compile?

lol

eimai 100% sigouros oti 8a exei katevasei kana la8os platform tou JDk xD

alla Lost xoris pic's den mporoume na katalavoume ti trexei :/

• 0
Posted

otn leme zwo enwoume zwo

file `flAmingw0rm milao poio oraia otan kaneis post... kai edw to palikari mas zitise help oti na kaneis post na briseis ton allon...

ama to 3anadw ayto 8a exeis -1..

• 0
Posted

Πο μορε, εδώ δεν έχει κάνει install to JDK,Άσε, άσε.

EDW DN KANOUME OTI NANE POST... AN KSERIS NA ME HELP POST AN DN KSERIS DN MILAS.
  • 0
Posted

EDW DN KANOUME OTI NANE POST... AN KSERIS NA ME HELP POST AN DN KSERIS DN MILAS.

kala LOstPaRaDiSe™ anti na les ta idia  me tous allous den bazeis kamia photo apo to error pou sou bgazei to eclipse oste na mporoume na se help kai anti na petas sto etsi mia erwtiseis...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...