HellGuard Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 pos na klepsete ton allon me trade kai na exete to weap sas piso i oti allo dosete katarxin thelete 2 char pate me to Bot se mia gonia meta kane trade me ton kalo char sto botaki kai me to botaki den patate ok alla epitopou protou teliosi i grami t trade patate ALT+H meta kanete trade se enan p thelete t dinete to weap sas k vazi kai autos to diko tou protou patisi ok autos alazete parathiro benete me to botaki dld kai patate pali ALT+H kai vlepete tin grami t trade apo eki p ixe mini patate comfirm sto trade kai amesos alazete pali parathiro kai patate ok gia na piasi to trade prepi prota na patisete esis ok oxi o allos me to bot den patate tpt mono anigete to trade tpt allo den ksero an exi gini pali post sorry an exi gini alla piani padou gia perisoteres ekigisis tha sas po pio kato me tis erotisis sas ego protimo pados na to dokimasete prota me botakia kai meta me ton kalo sas pexti :P kalisas tixi :P :P :P Quote
gekasdapro Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 palio piani pleon se ligous server... k an oxi se ligous se kanenan ! :S Quote
ShuN^ Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Tha htan pio euanagnwsto an to egrafes xwris auta ta megala kena ;) BTW Wraio bug 8a to dokimasw! :) Quote
HellGuard Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 srry man alla pistevo pos se kserkourazi pio poli apo oti ta kolita gramata tespa Quote
kalimeris Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 poli kalo afto to bug an kai fix stous pio pollous server alla aksizei ton kopo na to dokimaseis ;) Quote
Recommended Posts