dantech Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 den kserw an to tsekare kaneis alla otan alazeis tin diarkia twn buffs me afto to programa sou alazei mono tin diarkia sto enchantlvl0 tou skill px an egw thelw na kanw enchant to cov px se enan warcrayer k to paw +15 den tha krataei osi wra oriso me to programa alla tha krataei tin default wra. an borei o tsakalos pou eftiakse to programa na prosthesei k afto tote to programa tha einai telio :) to testara mono mou alla telika xriastike na alaksw tin diarkia ton buffs mesa apo to adistixo cfg me to xeri :)
Seth™ Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Μπορει να ειναι ωραιο και χρησιμο αλλα το εχω δοκιμασει δουλευει αλλα σε μερικα packs αλλαζει καποια που δεν πρεπει. Δοκιμαστενο C5 - C6 Work GE - Εχω ενα pack λιγο διαφορετικο αλλαζει μερικα οχι ολα... Παντος πολυ καλο Μπραβο σου
Astald Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Καλησπερα παιδια.. Καλο post χαιρομαι να βλεπω τετοιες προσπαθειες Αν σας χρειαζεται κατι τετοιο πραγματικα (εγω δεν χρησιμοποιω npc buffer) σας προτεινω το εξής... Θα το γραψω σε VBasic Δεν θα ειναι στανταρ pack αλλα θα σηκωνει τα multisell του καθενα αυτοματα ή με επιλογή Θα ισχυει ακόμη και για τα buff σαν απλα skill Θα μπορεις να αλαζεις time reuse και time buff θα μεταφραζει τους χρονους σε hh:mm Θα μπορεις να αλαζεις μονο 1 buff ή όλο το multisell. Και τελος θα του δωσουμε το ονομα 'maxcheaters buff editor'
xepimetheus Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Καλησπερα παιδια.. Καλο post χαιρομαι να βλεπω τετοιες προσπαθειες Αν σας χρειαζεται κατι τετοιο πραγματικα (εγω δεν χρησιμοποιω npc buffer) σας προτεινω το εξής... Θα το γραψω σε VBasic Δεν θα ειναι στανταρ pack αλλα θα σηκωνει τα multisell του καθενα αυτοματα ή με επιλογή Θα ισχυει ακόμη και για τα buff σαν απλα skill Θα μπορεις να αλαζεις time reuse και time buff θα μεταφραζει τους χρονους σε hh:mm Θα μπορεις να αλαζεις μονο 1 buff ή όλο το multisell. Και τελος θα του δωσουμε το ονομα 'maxcheaters buff editor' pss natos to skeftomoun auto 2 xronia na allazei kai rate succes omws ;)
Astald Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 βασικα μπορει να αλαζει οτι θελετε δεδομενου του οτι θα κανει edit τα δικα σας files.
MusicMaker Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 παιδια νεο λινκ ανεβηκε :) ευχαριστω !
l22expert Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 ime ligo kairo sto maxcheaters alla poli wraio share ena apo ta kalitera pouda thanks
l22expert Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Μπορει να ειναι ωραιο και χρησιμο αλλα το εχω δοκιμασει δουλευει αλλα σε μερικα packs αλλαζει καποια που δεν πρεπει. Δοκιμαστενο C5 - C6 Work GE - Εχω ενα pack λιγο διαφορετικο αλλαζει μερικα οχι ολα... Παντος πολυ καλο Μπραβο σου ego exo gracia final kai mou ta alazi ola ine poli kalo share
Recommended Posts