nikcrf Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 boro na valo cd key apo ala windows p.x. apo windows aglika me sp3 se ellinika windows me sp2?oxi na ta kanw activate apla na valo alon kodiko kata tin diarkeia tou setup gia na sinexisei to install.... p.s. den nomizo na paizei rolo an den einai idia ta service pack apla eipa na to anafero kai sorry an to ekana to post se lathos section
ExTrEmEDwarf Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 pou ta vlepeis vre ta warez? :P rwtise ama doulevei to key twn sp2 se windows xp sp3. to key to exei idi @nick, den exw idea :| dokimase k des, pantws egw otan kanw format den m zitaei key :x
Kяaσh Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 eixa xanadei ena paromoio topic kai to kana lock gia paromio tropo
HazarD. Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ka8e cd exei ton diko tou ksexwristo kwdiko... pws 8a baleis apo windows aglika me sp3 se ellinika windows me sp2 afou dn exoun tn idio kwdiko?
ZeRo* Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 pou ta vlepeis vre ta warez? :P rwtise ama doulevei to key twn sp2 se windows xp sp3. to key to exei idi @nick, den exw idea :| dokimase k des, pantws egw otan kanw format den m zitaei key :x Discussion of illegal activities such as software and music piracy and other intellectual property violations are not allowed. Ta windows einai software opote apagoreuontai tetoiou eidous sizitiseis. O krash eixe dikio pou to ekane lock ~Locked~
Recommended Posts