removed_001 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 sto critical kaliteros eine o ghost hunter, se xulo eine o adventurer kai ante se evasion k speed o wind rider... Quote
removed_001 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 kai to dodge dn s anebazei to evasion apla gia 10 sec dn se pianei kanena skill... Quote
[zStiLL] Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 analogws kai pios ton paizei egw pistevw adv apo wind rider dn peftei gia kamia kybernhsh Quote
removed_001 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 " post="796162" timestamp="1262865169"] analogws kai pios ton paizei egw pistevw adv apo wind rider dn peftei gia kamia kybernhsh Etsi tr an dn xerei o allos na pezei fusiko eine na pesei.. Quote
Zoubis®™ Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 kai to dodge dn s anebazei to evasion apla gia 10 sec dn se pianei kanena skill... xaxaxa skill kai alos pro edw hitakia file skills se pianoun. Quote
removed_001 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 kl prospathhse to ligo kai des... EDIT opws kai sto gladi eine p dn paei na ton baraei gm dn peftei mono me //kill... Quote
MotherCare Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 loipon...ego lew windrider..koita mporei na min exei passive gia crit dmg omos exi pio poly atk speed dn skaei miss p se kanonikous server o adv gamiete sta miss kai exi kai bleeding blow p se kanei na girizeis plath afto se sindiasmo me focus death..asto..ase p xei kai to dodge..kses ti prolavenei se 3-4 secs p krataei to dodge?:)Windrider psifizw. Quote
Solstice Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Adventurer Ofc! Einai Psixulo Mprosta ston Adv. o Wind Rider Oute Dmg Oute Speed Oute tpt, gia Delete Einai o Wind. Quote
removed_001 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 etsi pec delete kateutheian...katarxas o adventurer antexei polu sto xulo para polu omws...!!! Quote
daro_Pl Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Guys ean 3erete kala dagger 8a deite pws o wind rider se gracia final,epilogue eine o kalhteros gt exei to perissotero evasion +to dodge pane ola miss k mexri na kanei ena hit o adv o wind ton exei komatiasei :) Quote
aetakoz Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 ama tuxeis sto dagger evasion sou katsei kai to enchant skill evasion kai baleis dyes evasion kai 1 tattoo gia evasion! tote lew wind rider :D Quote
removed_001 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 adventurer enoeite ase pou me ta dual dagger exei full critical kai gamaei + dernei Quote
DraccuSunc Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 " post="796162" timestamp="1262865169"] analogws kai pios ton paizei egw pistevw adv apo wind rider dn peftei gia kamia kybernhsh ena bluff na t piasi o wr i ena blinding blow kai eine nekros o th loipon...ego lew windrider..koita mporei na min exei passive gia crit dmg omos exi pio poly atk speed dn skaei miss p se kanonikous server o adv gamiete sta miss kai exi kai bleeding blow p se kanei na girizeis plath afto se sindiasmo me focus death..asto..ase p xei kai to dodge..kses ti prolavenei se 3-4 secs p krataei to dodge?:)Windrider psifizw. eine blinding blow kai oxi bleeding blow Kai kaliteros eine o th alla oxi me diafora Quote
Recommended Posts