Jump to content

Recommended Posts

Posted

Εγώ είχα kamael στο Bnb C1. Ήμουν ο πρώτος που έκανε 3rd class, sub και noble. Είχα βγει hero 2-3 φορές και σπάμμαρα μαλακίες στο HV. Επίσης ήμουν ο πρώτος που έβαλε s grade και η clan μου είχε κάστρο και clan hall στη Rune.

Posted
  On 12/2/2009 at 6:10 PM, ok epeises said:

Εγώ είχα kamael στο Bnb C1. Ήμουν ο πρώτος που έκανε 3rd class, sub και noble. Είχα βγει hero 2-3 φορές και σπάμμαρα μαλακίες στο HV. Επίσης ήμουν ο πρώτος που έβαλε s grade και η clan μου είχε κάστρο και clan hall στη Rune.

Πω φίλε ζηλεύω και εγώ ήθελα να έχω ένα kamael στον BnB C1 αλλά δε με άφησε η μάμα μου επειδή μου είπε είναι διαβολικό πράγμα , έτσι έκανα έναν human .

Posted
  On 12/2/2009 at 6:10 PM, ok epeises said:

Πω φίλε ζηλεύω και εγώ ήθελα να έχω ένα kamael στον BnB C1 αλλά δε με άφησε η μάμα μου επειδή μου είπε είναι διαβολικό πράγμα , έτσι έκανα έναν human .

Posted
  On 12/2/2009 at 6:13 PM, SoNaR™ said:

Εγώ είχα kamael στο Bnb C1@

To έκλεψες από εμένα!

lol ρε κεφτέ. Σοβαρά ούτε που διάβασα το post χαχαχαχα

Posted
  On 12/2/2009 at 6:13 PM, nikoloudos7 said:

lol !

διαβολικο πραγμα?

χαχα

Οταν Epezes Ηταν κ η μανα σου Διπλα?

Posted
  On 12/2/2009 at 6:14 PM, Dawn said:

lol !

διαβολικο πραγμα?

χαχα

Οταν Epezes Ηταν κ η μανα σου Διπλα?

Και η δικιά σου .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...