Pibby Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Nai min xaseis esi... dld eleoc poso liwsimo prp na rixeis se aftn tn server g na katalaveis pws dn soO kanei kalo.. xD koita itn poli telios server ala dn 8elw na xananixei egw... :/
~LunatiC Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 NAI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Frank Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Ήρεμα μάγκες, μην τσακώνεστε. Εδώ απλά να εκφράσουμε απόψεις είμαστε, ήρεμα και ωραία. Ευχαριστώ
NiGhtKiLleR Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Nai,an alla3oun kapia basika pramata ....(Donates,Phx,L2net...) Oxi,an einai opws htan!! P.S. kserw oti to phx mpenei pantou alla mporoun na kanoun na min douleuoun ta script opws s polous server(eminence)
Pibby Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 ali8eia? to thema ine pws na t fixaroOn.. kai min mOO pei kaneis me to nophx.dll . dn exw kanei search ala dn perimenw apadisei gt 8a vgoOme off section.. o Lunatic logiko ine na 8elei na xananixei k egw an imoOn kapote GM st nserver re i8ela ala ws player dn 8elw pia :/ daxi meta to wipe xererwsa ligo ala lew daxi dn prz. kanw nea arxi k liwnw me tis wres me skopo hero k meta klinei exetias toO versous (k dn prolava na vgw k hero). :/ OXI - OXI - OXI - OXI
Salot Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 osoi kanan donate htan korohda kai prin to wipe kai meta to wipe episis o server meta to wipe den htan ebistosinis oute ta project sas apo edw kai pera 8a einai poli ebistosinis osoi epezan dw dld 8a to kseroun
Furiosus Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 osoi kanan donate htan korohda kai prin to wipe kai meta to wipe episis o server meta to wipe den htan ebistosinis oute ta project sas apo edw kai pera 8a einai poli ebistosinis osoi epezan dw dld 8a to kseroun Προσωπικά, πιστεύω πώς όλοι οι Private Servers, κάμια μέρα θα κλείσουν. Το έχουν στο αίμα τους. :D
DuRex Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 koita kata tn gnomi m lew na mn 3anani3i gt dn tha mpasei kosmo opos prin epeidi eixe oti eixe...
Frank Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 oxi.ftanei tosa p vgalate. Πρόσεχε πως μιλάς, δεν θα ανέχομαι την συμπεριφορά του καθενός.
Recommended Posts