RєVєnGeR^ Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 O ΧΕΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ, προβληματισμένος από τις εμφανίσεις του ΠΑΟ, τα τελευταία 13 χρονια, ταξιδεύει μέχρι το Μάντσεστερ για να δει με ποιο τρόπο ο Σερ Άλεξ προπονεί την ομάδα του. Του αναλύει το πρόβλημά του και ο Σερ Άλεξ προσπαθεί να τον βοηθήσει με ένα πρακτικό παράδειγμα: - Δεν αρκεί να ξέρει μπάλα ένας παίκτης, του λέει, πρέπει να έχει και μυαλό. - Δηλαδή; - Πρόσεξε, του λέει. Ο Σερ Άλεξ φωνάζει επιτόπου τον Ρούνεη, ο οποίος έρχεται σκασμένος από το τρέξιμο, και τον ρωτάει: - Ποιος είναι γιος της μάνας σου και δεν είναι αδερφός σου; Σκέφτεται ο Ρούνεη για 3 δέκατα του δευτερολέπτου και απαντάει: - Εγώ κόουτς! - Μπράβο, μπράβο, του λέει ο Σερ Άλεξ, πήγαινε να συνεχίσεις την προπόνηση! Ο ΧΕΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ αφού πήρε το μάθημά του, επιστρέφει στην Ελλάδα και στην πρώτη προπόνηση, φωνάζει τον ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ: - ΓΙΩΡΓΟ, έλα εδώ να σε ρωτήσω κάτι. - Μάλιστα, κόουτς. - Ποιος είναι γιος της μάνας σου και δεν είναι αδερφός σου; Σκέφτεται, σκέφτεται ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, στύβει το μυαλό του, τίποτα.... - Δεν ξέρω, κόουτς... Έξαλλος ο ΧΕΝ τον απειλεί: - Άμα δεν μου πεις μέχρι το τέλος της προπόνησης, είσαι ξοφλημένος, η καριέρα σου στον ΠΑΟ τελείωσε! Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ είναι σε απόγνωση, και στο διάλειμμα της προπόνησης παίρνει τηλέφωνο στον φίλο του από την Εθνική, τον ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ... - Ρε ΑΝΤΩΝΗ, βοήθα με, γιατί θα με διώξουν, ποιος είναι γιος της μάνας σου και δεν είναι αδερφός σου; - Εγώ!Του λέει ο ΑΝΤΩΝΗΣ. - Ααααααααα, τόσο εύκολο ήτανε; Ωραία ευχαριστώ! Στο τέλος της προπόνησης ο ΧΕΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ξαναφωνάζει τον ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, κι εκείνος με καμάρι πηγαίνει προς τον προπονητή του: - Λοιπόν; Ποιός είναι γιός της μάνας σου και δεν είναι αδερφός σου; - Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ κόουτς! - ΒΛΑΚΑ! ΗΛΙΘΙΕ!.....Ο Ρούνεη είναι. Απολύεσαι!!! ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.... Quote
Xplicit7 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 XAXAXAXAXAXA ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΡΥΦΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!! Quote
RєVєnGeR^ Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Ήταν 1 οπαδός της chelsea, 1 της Θέλτα και 1 βάζελος και ήταν σε μία εκκλησία που εμφανιζόταν η Παναγία,οπότε πάει ο οπαδός της chelsea και λέει: " Παναγίτσα μου πες μου πότε θα πάρει η Τσέλσι πρωτάθλημα?" Απαντάει η Παναγία: "Σε 70 χρόνια" Λέει ο οπαδός: "ουυυυυυυ μέχρι τότε θα έχω πεθάνει"! Μετά πάει ο οπαδός της Θέλτα και κάνει την ίδια ερώτηση και η απάντηση είναι σε 80 χρόνια,οπότε ο οπαδός απαντάει: "Ουυυυυυ μεχρι τότε θα έχω πεθάνει!" Πάει μετα και ο βάζελος και λέει: "Παναγίτσα μου ποτε θα πάρει ο ΠΑΟ πρωτάθλημα?" και του απαντάει η Παναγία:"Oυυυυυυ μέχρι τότε θα έχω πεθάνει!!" DEN ANTEXWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW Quote
RєVєnGeR^ Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Πεθαίνει ένας Παναθηναϊκός, πάει στον ουρανό και τον υποδέχεται ο Άγιος Πέτρος: "Είδα τι έκανες στη ζωή σου όσο ήσουν στη γη" του λέει ο Άγιος, "κι επειδή έκανες πολλές αμαρτίες, για να πας στον παράδεισο, πρέπει να απαντήσεις σε μία ερώτησή μου!". Τον ρωτάει λοιπόν: "Βλέπεις εκείνο εκεί το δέντρο;". "Ναι" λέει ο βάζελος. "Αρσενικό ή θηλυκό είναι;" ρωτάει ο Άγιος. Κάθεται και το κοιτάει ο βάζελος επί μία ώρα και δεν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα! "Καλά, άντε αγοράκι μου να κάτσεις κάτω από το δέντρο μέχρι να αποφασίσεις" του λέει ο Άγιος. Στο μεταξύ πεθαίνει ένα χανούμι. Πάει κι αυτός εκεί και τον υποδέχεται ο Άγιος. Του κάνει την ίδια ερώτηση, σκέφτεται... σκέφεται... δεν ξέρει να απαντήσει ο loser!... "Άντε αγοράκι μου κι εσύ κάτω από το δέντρο!". Πάει και το χανούμι και στέκεται κι αυτός κάτω από το δέντρο. Φτάνει κι η ώρα που πεθαίνει ένας γάβρος. Πάει κι αυτός εκεί και τον ρωτάει ο Άγιος: "Εσύ, μπορείς να μου πεις αγοράκι μου τι είναι εκείνο το δέντρο; Αρσενικό ή θηλυκό;". Κι απαντάει ο πρωταθλητής: "Ρε Άγιε, πλάκα μας κάνεις; Αρσενικό είναι βέβαια! Δεν βλέπεις που έχει δύο *******α από κάτω;;;;!!!". Στον παράδεισο ο πρωταθλητής!!!!... ;D ;D ;D Καταγράφηκε Quote
RєVєnGeR^ Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Ο Παναθηναϊκός χάνει άλλο ένα ματς και ο κόσμος αγανακτεί. Εισβάλλουν λοιπόν στα αποδυτήρια και τους κάνουν τόπι στο ξύλο. Τότε έρχεται μια ιδέα του Gilberto: "Θα φέρω μια στολή αστυνομικού στα αποδυτήρια, ώστε όταν ξαναγίνουν επεισόδια, θα την φοράω και θα φεύγω άνετα!". Όντως, την επόμενη φορά (όπως πάντα) ξαναγίνονται επεισόδια. Φοράει γρήγορα ο Κωνσταντίνου τη στολή του μπάτσου, κανένας δεν τον αναγνωρίζει και φεύγει ανενόχλητος. Στο δρόμο, του φωνάζει μια γριούλα: "Κωνσταντίνου, παιδάκι μου, μπορείς να με περάσεις απέναντι;". Τρελλαίνεται ο Μιχαλάκης! Καθώς την περνάει απέναντι, σκέφτεται: "Καλά, εδώ ξέφυγα από τόσους οπαδούς που με βλέπουν συνέχεια και με γνωρίζουν, η γριά πώς με αναγνώρισε;;;". Την επόμενη αγωνιστική, ξανά χάνει ο βάζελος, ξανά επεισόδια, ξαναβάζει τη στολή του μπάτσου, φεύγει ανενόχλητος... ξανά η γριά στο δρόμο: "Μιχαλάκη, με περνάς σε παρακαλώ απέναντι;" Κόκκαλο ο Μιχαλάκης! Την περνάει ξανά απέναντι, και φεύγοντας σκέφτεται: "Την επόμενη φορά, θα την ρωτήσω πώς με αναγνωρίζει". Έρχεται η επόμενη φορά, ξανά ήττα, ξανά επεισόδια, ξανά στολή, ξανά η γριά να την περάσει απέναντι. Μιχαλάκης: "Θα σε περάσω γιαγιά, αλλά πες μου σε παρακαλώ, δεν με αναγνωρίζουν οι οπαδοί, εσύ πώς με αναγνωρίζεις;". Κι η γριά: "Σκάσε ρε μαλάκα! Ο Salpi είμαι!!!" Quote
ZeRo* Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ήταν 1 οπαδός της chelsea, 1 της Θέλτα και 1 βάζελος και ήταν σε μία εκκλησία που εμφανιζόταν η Παναγία,οπότε πάει ο οπαδός της chelsea και λέει: " Παναγίτσα μου πες μου πότε θα πάρει η Τσέλσι πρωτάθλημα?" Απαντάει η Παναγία: "Σε 70 χρόνια" Λέει ο οπαδός: "ουυυυυυυ μέχρι τότε θα έχω πεθάνει"! Μετά πάει ο οπαδός της Θέλτα και κάνει την ίδια ερώτηση και η απάντηση είναι σε 80 χρόνια,οπότε ο οπαδός απαντάει: "Ουυυυυυ μεχρι τότε θα έχω πεθάνει!" Πάει μετα και ο βάζελος και λέει: "Παναγίτσα μου ποτε θα πάρει ο ΠΑΟ πρωτάθλημα?" και του απαντάει η Παναγία:"Oυυυυυυ μέχρι τότε θα έχω πεθάνει!!" 0xa0xa0xa0xa0 !! Gamisee !!!! Oso gia to 1o post...Nta3ei dn klaiw...alla eixe fasi ^.^ Ο Παναθηναϊκός χάνει άλλο ένα ματς και ο κόσμος αγανακτεί. Εισβάλλουν λοιπόν στα αποδυτήρια και τους κάνουν τόπι στο ξύλο. Τότε έρχεται μια ιδέα του Gilberto: "Θα φέρω μια στολή αστυνομικού στα αποδυτήρια, ώστε όταν ξαναγίνουν επεισόδια, θα την φοράω και θα φεύγω άνετα!". Όντως, την επόμενη φορά (όπως πάντα) ξαναγίνονται επεισόδια. Φοράει γρήγορα ο Κωνσταντίνου τη στολή του μπάτσου, κανένας δεν τον αναγνωρίζει και φεύγει ανενόχλητος. Στο δρόμο, του φωνάζει μια γριούλα: "Κωνσταντίνου, παιδάκι μου, μπορείς να με περάσεις απέναντι;". Τρελλαίνεται ο Μιχαλάκης! Καθώς την περνάει απέναντι, σκέφτεται: "Καλά, εδώ ξέφυγα από τόσους οπαδούς που με βλέπουν συνέχεια και με γνωρίζουν, η γριά πώς με αναγνώρισε;;;". Την επόμενη αγωνιστική, ξανά χάνει ο βάζελος, ξανά επεισόδια, ξαναβάζει τη στολή του μπάτσου, φεύγει ανενόχλητος... ξανά η γριά στο δρόμο: "Μιχαλάκη, με περνάς σε παρακαλώ απέναντι;" Κόκκαλο ο Μιχαλάκης! Την περνάει ξανά απέναντι, και φεύγοντας σκέφτεται: "Την επόμενη φορά, θα την ρωτήσω πώς με αναγνωρίζει". Έρχεται η επόμενη φορά, ξανά ήττα, ξανά επεισόδια, ξανά στολή, ξανά η γριά να την περάσει απέναντι. Μιχαλάκης: "Θα σε περάσω γιαγιά, αλλά πες μου σε παρακαλώ, δεν με αναγνωρίζουν οι οπαδοί, εσύ πώς με αναγνωρίζεις;". Κι η γριά: "Σκάσε ρε μαλάκα! Ο Salpi είμαι!!!" EDW KLAIW !!!!!!!!!! xa0a0xxa0ax0 Quote
DrenepiaWorld Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Xaxaxaxaxaxa πολύ καλά,η μετάλλαξη του Gilberto στο παρακάτω ειναι όμως που δεν κολλάει :P Ο Παναθηναϊκός χάνει άλλο ένα ματς και ο κόσμος αγανακτεί. Εισβάλλουν λοιπόν στα αποδυτήρια και τους κάνουν τόπι στο ξύλο. Τότε έρχεται μια ιδέα του Gilberto: "Θα φέρω μια στολή αστυνομικού στα αποδυτήρια, ώστε όταν ξαναγίνουν επεισόδια, θα την φοράω και θα φεύγω άνετα!". Όντως, την επόμενη φορά (όπως πάντα) ξαναγίνονται επεισόδια. Φοράει γρήγορα ο Κωνσταντίνου τη στολή του μπάτσου, κανένας δεν τον αναγνωρίζει και φεύγει ανενόχλητος. Στο δρόμο, του φωνάζει μια γριούλα: "Κωνσταντίνου, παιδάκι μου, μπορείς να με περάσεις απέναντι;". Τρελλαίνεται ο Μιχαλάκης! Καθώς την περνάει απέναντι, σκέφτεται: "Καλά, εδώ ξέφυγα από τόσους οπαδούς που με βλέπουν συνέχεια και με γνωρίζουν, η γριά πώς με αναγνώρισε;;;". Την επόμενη αγωνιστική, ξανά χάνει ο βάζελος, ξανά επεισόδια, ξαναβάζει τη στολή του μπάτσου, φεύγει ανενόχλητος... ξανά η γριά στο δρόμο: "Μιχαλάκη, με περνάς σε παρακαλώ απέναντι;" Κόκκαλο ο Μιχαλάκης! Την περνάει ξανά απέναντι, και φεύγοντας σκέφτεται: "Την επόμενη φορά, θα την ρωτήσω πώς με αναγνωρίζει". Έρχεται η επόμενη φορά, ξανά ήττα, ξανά επεισόδια, ξανά στολή, ξανά η γριά να την περάσει απέναντι. Μιχαλάκης: "Θα σε περάσω γιαγιά, αλλά πες μου σε παρακαλώ, δεν με αναγνωρίζουν οι οπαδοί, εσύ πώς με αναγνωρίζεις;". Κι η γριά: "Σκάσε ρε μαλάκα! Ο Salpi είμαι!!!" Quote
Recommended Posts