Jump to content

[Preview]BiteFight[GR]


ekeinos

Recommended Posts

Edw oi Kanones tu pexnidiou aftou 1. Επικοινωνία με την Ομάδα

Οποιαδήποτε επικοινωνία με την Ομάδα πρέπει να γίνεται μέσω του Συστήματος Υποστήριξης είτε αυτό αφορά θέματα του Παιχνιδιού, είτε του Φόρουμ.

 

1.1 Χρήση αναφορών εντός Παιχνιδιού

Το κουμπί ‘Αναφορά’ μέσα στο παιχνίδι βρίσκεται εκεί για αναφορά προσβλητικών μηνυμάτων. Η άσκοπη χρήση της αναφοράς (spam) οδηγεί σε αποκλεισμό.

Επιβαλλόμενη ποινή: 1 ημέρα αποκλεισμού

 

1.2 Χρήση Συστήματος Υποστήριξης

Το Σύστημα Υποστήριξης βρίσκεται εδώ για την αναφορά παραβιάσεων των κανόνων του Παιχνιδιού. Η άσκοπη χρήση του Συστήματος Υποστήριξης (spam) οδηγεί επίσης σε αποκλεισμό.

Επιβαλλόμενη ποινή: 1 ημέρα αποκλεισμού

 

 

 

2. Λογαριασμοί Μελών

 

2.1 Χρησιμοποίηση Λογαριασμού

Απαγορεύεται να παίζουν δύο άτομα τον ίδιο λογαριασμό. Ο κάθε λογαριασμός ανήκει σε έναν χρήστη κ μόνο. Αυτό περιλαμβάνει και τυχόν "εξυπηρέτηση" προς φίλους, γνωστούς, μέλη της ίδιας συμμαχίας κλπ, να βάλουν χαρακτήρα πλην του δικού τους να κάνουν κάποια ενέργεια (Ανθρωποκυνηγητό, Νεκροταφείο κλπ).

 

Επιβαλλόμενη ποινή: 365 ημέρες αποκλεισμός

 

 

2.2 Πολλαπλοί Λογαριασμοί

Ο κάθε παίκτης δικαιούται μόνο έναν λογαριασμό ανά server. Πολλαπλοί λογαριασμοί από τον ίδιο παίκτη θα μπλοκάρονται. Λογαριασμοί όπου ο μόνος λόγος ύπαρξης τους είναι να αυξήσουν τα 'Θύματα που Δαγκώθηκαν', τις νικηφόρες μάχες, το χρυσό, την αποφυγή να δεχτούν επίθεση από άλλο παίκτη ή την λεία ανήκουν στην ίδια κατηγορία.

Αν πολλοί χρήστες μπαίνουν στο παιχνίδι από μια κοινή IP (π.χ. σχολείο, Νετ-καφέ, εταιρία, κ.α.), θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους χειριστές κ να το αποδείξουν.

Επίσης θα δίνεται προσοχή να μην υπάρχουν κ άλλα παρόμοια χαρακτηριστικά σε παρόμοιες IP, όπως η επίθεση σε συγκεκριμένους στόχους με την ίδια IP, συνέχεια, οι παρόμοιοι χρόνοι σύνδεσης και αποσύνδεσης και η επίθεση σε λογαριασμούς που επιδεικνύουν την ίδια IP.

 

Επιβαλλόμενη ποινή: 365 ημέρες αποκλεισμός

 

 

 

2.3 Ανταλλαγή Λογαριασμών

Ο κάθε λογαριασμός συσχετίζεται με ένα συγκεκριμένο παίκτη και ένα συγκεκριμένο e-mail. Αν οι χρήστες τύχει να ανταλλάξουν λογαριασμό χωρίς να προβουν στις απαραιτητες αλλαγές (αλλαγή e-mail και password) , δεν θα λαμβάνονται υπ' όψην αιτήσεις ή διαμαρτυρίες εκτός αν προέρχονται από τον κάτοχο του δηλωμένου στο λογαριασμό e-mail.

 

Διευκρίνηση: Πλέον η ανταλλαγές λογαριασμών γίνονται μεταξύ των χρηστών. Δεν χρειάζεται η παρέμβαση μελών της ΔΟ αρκέι να γίνουν οι προαναφερόμενες αλλαγές από το νέο κάτοχο του λογαριασμού.

 

 

2.4 Ψευδώνυμα παιχτών

Δεν επιτρέπονται προσβλητικα, ρατσιστικα, ξενοφοβικά, σεξουαλικού περιεχομένου κλπ ψευδώνυμα παιχτών (usernames). Οι παίκτες που θα βρίσκονται να έχουν δημιουργήσει χαρακτήρα με χρήση τέτοιου είδους ψευδώνυμο, θα αποκλείωνται προσωρινά από το παιχνίδι, για διάρκεια ανάλογη του προσβλητικού ψευδώνυμου, και θα αντικαταστείται από τους αρμόδιους Χειριστές με ψευδώνυμο της επιλογής τους.

 

Επιβαλλόμενη ποινή: 3 εως 365 ημέρες αποκλεισμός [Ανάλογα με τη σοβαρότητα της παράβασης

 

 

3. Χρήση των bug και των λαθών του παιχνιδιού

 

3.1 Bug-using

Εκμετάλλευση από λάθη, ή bugs του παιχνιδιού και του κώδικα αυτού, και χρησιμοποίηση αυτών προς όφελος κάποιου, είναι ανεπίτρεπτο. Όλοι οι παίκτες υποχρεούνται να αναφέρουν κατ' ευθείαν ό,τι λάθος βρούνε.

Παραβιάζοντας αυτόν τον κανόνα μπορεί να προκαλέσει μπλοκαρισμό από 1 ημέρα μέχρι επ' άπειρο, εξαρτώμενο από την σοβαρότητα του bug και της εκάστοτε κατάστασης. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση όπου ένας παίκτης αρνηθεί να αναφέρει γνωστό bug.

Η πρόσθεση ειδικών γραμμάτων στο όνομα του χαρακτήρα κάποιου θα τιμωρηθεί ως εκμετάλλευση λάθους, αφού μπορεί να θεωρηθεί προσπάθεια για αποφυγή εύρεσης και Επιδρομής.

 

Επιβαλλόμενη ποινή: 365 ημέρες αποκλεισμός

 

 

3.2 Επέμβαση στην τεχνολογία του παιχνιδιού

Η εγκατάσταση και οι μέθοδοι που μπορεί να προκαλέσουν υπερβολική διαδυκτιακή κυκλοφορία στον server, ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαφοροποιήσει το gameplay του παιχνιδιού είναι ανάρμοστα.

Συγκεκριμένα, αυτόματα, ή ημί-αυτόματα συστήματα και scripts ικανά να αλληλεπιδράσουν με τη βάση δεδομένων του παιχνιδιού, ή να στείλουν εντολές στο παιχνίδι, είναι απαγορευμένα και η χρήση ή η εγκατάστασή τους θα καταλήξουν σε άμεσο και μόνιμο μπλοκάρισμα από ολόκληρο το παιχνίδι.

Οι Διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν βλάβη του συστήματος όπως επίσης και κάλυψη για έξοδα.

 

Επιβαλλόμενη ποινή: 365 ημέρες αποκλεισμός

 

 

4. Συμπεριφορά κ ενέργειες εντός του παιχνιδιού

 

4.1 Εκβιασμός και Απειλές

Εκβιασμός κ απειλές που κατευθύνονται ως προς την πραγματική ζωή (τόσο την φυσική ζωή, όσο και την διαδυκτιακή) ενός παίκτη, θα καταλήξει σε περιορισμένο ή απεριόριστο μπλοκάρισμα του ατόμου που έστειλε τέτοιες απειλές. Αυτά τα άτομα θα μπλοκάρονται και από το BiteFight Forum.

 

Επιβαλλόμενη ποινή: 365 ημέρες αποκλεισμός

 

 

4.2.1 Προσβλητικα μηνύματα

Προσβλητικά μηνύματα με υβριστικό, ρατσιστικό, ξενοφοβικό, πορνογραφικό, σεξουαλικό, εθνικιστικό κλπ περιεχόμενο, είναι ανεπίτρεπτο. Ο παίκτης που θα λάβει τέτοιας φύσης μηνύματα, οφείλει να επικοινωνήσει με τους αρμόδιους Χειριστές του Σέρβερ.

 

Επιβαλλόμενη ποινή: 1 εως 365 ημέρες αποκλεισμός [Ανάλογα με τη σοβαρότητα της παράβασης]

 

 

4.2.2 Περιγραφή χαρακτήρα

Δεν επιτρέπεται περιγραφή με υβριστικό, ρατσιστικό, πορνογραφικό, ξενοφοβικό, σεξουαλικό, εθνικιστικό κλπ περιεχόμενο. Επίσης δεν επιτρέπονται υπερσυνδέσμοι (links) από άλλα παιχνίδια πέραν αυτά της εταιρίας, με υβριστικό, ρατσιστικό, ξενοφοβικό, εθνικιστικό κλπ περιεχόμενο,τυχερά παίγνια, οικονομικές συναλλαγές, καταμέτρησης επισκεπτών κλπ. Οι παίκτες που θα βρίσκονται να έχουν τέτοιου είδους περιγραφή στο προφίλ τους θα αποκλείονται από το παιχνίδι, από 1 ημέρα εώς μόνιμα, ανάλογα τη σοβαρότητα και το είδος της περιγραφής και η περιγραφή τους θα διαγράφεται. Έπίσης απαγορεύεται η ονομαστική αναφορά σε άλλους παίκτες εφόσον αυτοί δεν την επιθυμούν (μπορεί να οδηγήσει ΚΑΙ σε αποκλεισμό).

 

Επιβαλλόμενη ποινή: 0 εως 365 ημέρες αποκλεισμός [Ανάλογα με τη σοβαρότητα και επαναληψιμότητα της παράβασης]

 

 

4.2.3 Περιγραφή συμμαχίας

Δεν επιτρέπεται περιγραφή με υβριστικό, ρατσιστικό, πορνογραφικό, ξενοφοβικό, σεξουαλικό, εθνικιστικό κλπ περιεχόμενο, τόσο με μορφή κειμένου, όσο και με μορφή εικόνας. Επίσης δεν επιτρέποντια υπερσυνδέσμοι (links) προς sites αναδρομολόγησης, με υβριστικό, ρατσιστικό, ξενοφοβικό, εθνικιστικό κλπ περιεχόμενο,τυχερά παίγνια, οικονομικές συναλλαγές, καταμέτρησης επισκεπτών κλπ. Στις συμμαχίες που θα παρατηρούνται τέτοιας φύσης περιγραφές θα μπλοκάρεται ο Αρχηγός της συμμαχίας ως κύριος υπαίτιος και οι Διαχειριστές ως συνυπεύθυνοι.

 

Επιβαλλόμενη ποινή: 3 εως 365 ημέρες αποκλεισμός [Ανάλογα με τη σοβαρότητα της παράβασης]

 

 

4.3 Υπερβολικά Χτυπήματα - Περιορισμός (bashing)

Δεν επιτρέπονται περισσότερες από 5 (πέντε) επιθέσεις ανα μια ημερολογιακή ημέρα, από τον ίδιο παίχτη στο ίδιο άτομο. Επειδή η ώρα του παιχνιδιού πηγαίνει μια ώρα πίσω σε σχέση με την ελληνική, η κάθε μέρα θα ξεκινάει απο τη 1 η ώρα το βράδυ (01:00) και θα τελειώνει τη 1 η ώρα το επόμενο βράδυ ( ελληνική ωρα ) .Σε περίπτωση που παραβιαστεί αυτός ο κανόνας, ο παίκτης που δέχτηκε τις επιθέσεις, πρέπει να επικοινωνήσει με τον αρμόδιο Χειριστή του εκάστοτε Σέρβερ.

 

Για να έχει γίνει παραβίαση αυτού του κανόνα θα πρέπει και οι 6 επιθέσεις να φαίνονται ότι έγιναν μέσα στην ίδια ημέρα. (Δλδ να έχουν την ίδια ημερομηνία) Οι μέρες μετράνε με βάση την ώρα του σέρβερ, η ώρα Ελλάδος που βλέπετε παραπάνω είναι απλώς για να έχετε υπ' όψιν σας ότι, η ώρα σέρβερ είναι μία (1) ώρα πίσω.

 

Επιβαλλόμενη ποινή: 5 εως 14 ημέρες αποκλεισμός [Ανάλογα με την επαναληψιμότητα της παράβασης από τον χρήστη]

 

 

5. Αφαίρεση

Οι ενέργειες ενός Χειριστή υπεύθυνου του εκάστοτε Server μπορούν να αναιρεθούν ή να ακυρωθούν μόνο από τον ίδιο Χειριστή, άλλο Χειριστή του ιδίου Server και ακολούθως (αφού γίνει επικοινωνία με τον ίδιο Χειριστή) από τον αρμόδιο ΥπερΧειριστή και τον Διαχειριστή του παιχνιδιού.

 

 

6. Επιστροφή Χρημάτων

Αν ένας παίκτης μειονεκτεί, λόγω προγραμματιστικών λαθών, ή άλλα λάθη από την ομάδα του BiteFight, δεν δικαιούται συνήθως επιστροφή χρημάτων, ή επιστροφή του λογαριασμού του σε μια προηγούμενη κατάσταση, πριν από το συμβάν.

 

 

7. Αποκλεισμός από το παιχνίδι

Οποιαδήποτε καταπάτηση αυτών των κανόνων θα προκαλέσει μπλοκάρισμα του λογαριασμού ή απαγόρευση από το παιχνίδι. Εξαρτώμενη από την σοβαρότητα της παραβίασης, η τιμωρία μπορεί να εκταθεί σε όλους τους servers του BiteFight και πιθανώς και στα υπόλοιπα παιχνίδια ή υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία GameForge. Τα μέλη της ομάδας του BiteFight οφείλουν να παρουσιάσουν πλήρως την παραβίαση, στον ίδιο τον εμπλεκόμενο και όχι σε τρίτους, αναλόγως με την γνώση τους και τα πιστεύω τους πάνω στο θέμα.

 

 

8. Γενικές Παρατηρήσεις

Το παιχνίδι είναι ελληνικό και η γλώσσα είναι επίσης η ελληνική. Αν ένας παίκτης δεχτεί μήνυμα μέσα στο παιχνίδι, που δεν είναι στα ελληνικά και παραπονεθεί γι' αυτό, το άτομο που έστειλε το μήνυμα μπορεί να μπλοκαριστεί. Εξαίρεση υπό προϋποθέσεις αποτελεί η Αγγλική γλώσσα την οποία οι περισσότεροι γνωρίζουν. Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης δεχτεί μήνυμα στην Αγγλική στο παιχνίδι και δεν γνωρίζει ή δυσκολεύεται στη κατανόηση του μηνύματος, μπορεί να ζητήσει από τα μέλη της Διαχειριστικής Ομάδας να τον βοηθήσουν στη μετάφραση του μηνύματος.

 

 

9. Αλλαγή των κανόνων

Η Διαχειριστική ομάδα του BiteFight έχει το δικαίωμα να αλλάξει, να επεξεργαστεί , αφαιρέσει ή να προσθέσει τους κανόνες του παιχνιδιού αν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Είναι ευθύνη των χρηστών να είναι ενημερωμένοι για τους κανόν

 

 

 

To Pexnidi ayto ine Likan8ropoi Vs Vrikolakes kai exei polh fash dokimasteto sto www.bitefight.gr

 

 

http://s12.bitefight.gr/c.php?uid=22468

 

pathste kai edw an 8elte na me help alla kai na me deite

 

have fun

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

1. Λογαριασμοί Μελών1.1 Χρησιμοποίηση ΛογαριασμούΑπαγορεύεται να παίζουν δύο άτομα τον ίδιο λογαριασμό. Ο κάθε λογαριασμός ανήκει σε έναν χρήστη κ μόνο. Αυτό περιλαμβάνει και τυχόν "εξυπηρέτηση" προς φίλους, γνωστούς, μέλη της ίδιας συμμαχίας κλπ, να βάλουν χαρακτήρα πλην του δικού τους να κάνουν κάποια ενέργεια (Ανθρωποκυνηγητό, Νεκροταφείο κλπ).Επιβαλλόμενη ποινή: 365 ημέρες αποκλεισμός1.2 Πολλαπλοί ΛογαριασμοίΟ κάθε παίκτης δικαιούται μόνο έναν λογαριασμό ανά server. Πολλαπλοί λογαριασμοί από τον ίδιο παίκτη θα μπλοκάρονται. ]Λογαριασμοί όπου ο μόνος λόγος ύπαρξης τους είναι να αυξήσουν τα 'Θύματα που Δαγκώθηκαν', τις νικηφόρες μάχες, το χρυσό, την αποφυγή να δεχτούν επίθεση από άλλο παίκτη ή την λεία ανήκουν στην ίδια κατηγορία.Αν πολλοί χρήστες μπαίνουν στο παιχνίδι από μια κοινή IP (π.χ. σχολείο, Νετ-καφέ, εταιρία, κ.α.), θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους χειριστές κ να το αποδείξουν.Επίσης θα δίνεται προσοχή να μην υπάρχουν κ άλλα παρόμοια χαρακτηριστικά σε παρόμοιες IP, όπως η επίθεση σε συγκεκριμένους στόχους με την ίδια IP, συνέχεια, οι παρόμοιοι χρόνοι σύνδεσης και αποσύνδεσης και η επίθεση σε λογαριασμούς που επιδεικνύουν την ίδια IP.Επιβαλλόμενη ποινή: 365 ημέρες αποκλεισμός1.3 Ανταλλαγή ΛογαριασμώνΟ κάθε λογαριασμός συσχετίζεται με ένα συγκεκριμένο παίκτη και ένα συγκεκριμένο e-mail. Αν οι χρήστες τύχει να ανταλλάξουν λογαριασμό χωρίς να προβουν στις απαραιτητες αλλαγές (αλλαγή e-mail και password) , δεν θα λαμβάνονται υπ' όψην αιτήσεις ή διαμαρτυρίες εκτός αν προέρχονται από τον κάτοχο του δηλωμένου στο λογαριασμό e-mail.Διευκρίνηση: Πλέον η ανταλλαγές λογαριασμών γίνονται μεταξύ των χρηστών. Δεν χρειάζεται η παρέμβαση μελών της ΔΟ αρκέι να γίνουν οι προαναφερόμενες αλλαγές από το νέο κάτοχο του λογαριασμού.1.4 Ψευδώνυμα παιχτώνΔεν επιτρέπονται προσβλητικα, ρατσιστικα, ξενοφοβικά, σεξουαλικού περιεχομένου κλπ ψευδώνυμα παιχτών (usernames). Οι παίκτες που θα βρίσκονται να έχουν δημιουργήσει χαρακτήρα με χρήση τέτοιου είδους ψευδώνυμο, θα αποκλείωνται προσωρινά από το παιχνίδι, για διάρκεια ανάλογη του προσβλητικού ψευδώνυμου, και θα αντικαταστείται από τους αρμόδιους Χειριστές με ψευδώνυμο της επιλογής τους.Επιβαλλόμενη ποινή: 3 εως 365 ημέρες αποκλεισμός [Ανάλογα με τη σοβαρότητα της παράβασης2. Χρήση των bug και των λαθών του παιχνιδιού2.1 Bug-usingΕκμετάλλευση από λάθη, ή bugs του παιχνιδιού και του κώδικα αυτού, και χρησιμοποίηση αυτών προς όφελος κάποιου, είναι ανεπίτρεπτο. Όλοι οι παίκτες υποχρεούνται να αναφέρουν κατ' ευθείαν ό,τι λάθος βρούνε.Παραβιάζοντας αυτόν τον κανόνα μπορεί να προκαλέσει μπλοκαρισμό από 1 ημέρα μέχρι επ' άπειρο, εξαρτώμενο από την σοβαρότητα του bug και της εκάστοτε κατάστασης. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση όπου ένας παίκτης αρνηθεί να αναφέρει γνωστό bug.Η πρόσθεση ειδικών γραμμάτων στο όνομα του χαρακτήρα κάποιου θα τιμωρηθεί ως εκμετάλλευση λάθους, αφού μπορεί να θεωρηθεί προσπάθεια για αποφυγή εύρεσης και Επιδρομής.Επιβαλλόμενη ποινή: 365 ημέρες αποκλεισμός2.2 Επέμβαση στην τεχνολογία του παιχνιδιούΗ εγκατάσταση και οι μέθοδοι που μπορεί να προκαλέσουν υπερβολική διαδυκτιακή κυκλοφορία στον server, ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαφοροποιήσει το gameplay του παιχνιδιού είναι ανάρμοστα.Συγκεκριμένα, αυτόματα, ή ημί-αυτόματα συστήματα και scripts ικανά να αλληλεπιδράσουν με τη βάση δεδομένων του παιχνιδιού, ή να στείλουν εντολές στο παιχνίδι, είναι απαγορευμένα και η χρήση ή η εγκατάστασή τους θα καταλήξουν σε άμεσο και μόνιμο μπλοκάρισμα από ολόκληρο το παιχνίδι.Οι Διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν βλάβη του συστήματος όπως επίσης και κάλυψη για έξοδα.Επιβαλλόμενη ποινή: 365 ημέρες αποκλεισμός3. Συμπεριφορά κ ενέργειες εντός του παιχνιδιού3.1 Εκβιασμός και ΑπειλέςΕκβιασμός κ απειλές που κατευθύνονται ως προς την πραγματική ζωή (τόσο την φυσική ζωή, όσο και την διαδυκτιακή) ενός παίκτη, θα καταλήξει σε περιορισμένο ή απεριόριστο μπλοκάρισμα του ατόμου που έστειλε τέτοιες απειλές. Αυτά τα άτομα θα μπλοκάρονται και από το BiteFight Forum.Επιβαλλόμενη ποινή: 365 ημέρες αποκλεισμός3.2.1 Προσβλητικα μηνύματαΠροσβλητικά μηνύματα με υβριστικό, ρατσιστικό, ξενοφοβικό, πορνογραφικό, σεξουαλικό, εθνικιστικό κλπ περιεχόμενο, είναι ανεπίτρεπτο. Ο παίκτης που θα λάβει τέτοιας φύσης μηνύματα, οφείλει να επικοινωνήσει με τους αρμόδιους Χειριστές του Σέρβερ. Επιβαλλόμενη ποινή: 1 εως 365 ημέρες αποκλεισμός [Ανάλογα με τη σοβαρότητα της παράβασης]3.2.2 Περιγραφή χαρακτήραΔεν επιτρέπεται περιγραφή με υβριστικό, ρατσιστικό, πορνογραφικό, ξενοφοβικό, σεξουαλικό, εθνικιστικό κλπ περιεχόμενο. Επίσης δεν επιτρέπονται υπερσυνδέσμοι (links) από άλλα παιχνίδια πέραν αυτά της εταιρίας, με υβριστικό, ρατσιστικό, ξενοφοβικό, εθνικιστικό κλπ περιεχόμενο,τυχερά παίγνια, οικονομικές συναλλαγές, καταμέτρησης επισκεπτών κλπ. Οι παίκτες που θα βρίσκονται να έχουν τέτοιου είδους περιγραφή στο προφίλ τους θα αποκλείονται από το παιχνίδι, από 1 ημέρα εώς μόνιμα, ανάλογα τη σοβαρότητα και το είδος της περιγραφής και η περιγραφή τους θα διαγράφεται.Επιβαλλόμενη ποινή: 3 εως 365 ημέρες αποκλεισμός [Ανάλογα με τη σοβαρότητα της παράβασης]3.2.3 Περιγραφή συμμαχίαςΔεν επιτρέπεται περιγραφή με υβριστικό, ρατσιστικό, πορνογραφικό, ξενοφοβικό, σεξουαλικό, εθνικιστικό κλπ περιεχόμενο, τόσο με μορφή κειμένου, όσο και με μορφή εικόνας. Επίσης δεν επιτρέποντια υπερσυνδέσμοι (links) προς sites αναδρομολόγησης, με υβριστικό, ρατσιστικό, ξενοφοβικό, εθνικιστικό κλπ περιεχόμενο,τυχερά παίγνια, οικονομικές συναλλαγές, καταμέτρησης επισκεπτών κλπ. Στις συμμαχίες που θα παρατηρούνται τέτοιας φύσης περιγραφές θα μπλοκάρεται ο Αρχηγός της συμμαχίας ως κύριος υπαίτιος και οι Διαχειριστές ως συνυπεύθυνοι.Επιβαλλόμενη ποινή: 3 εως 365 ημέρες αποκλεισμός [Ανάλογα με τη σοβαρότητα της παράβασης]3.3 Υπερβολικά Χτυπήματα - Περιορισμός (bashing)Δεν επιτρέπονται περισσότερες από 5 (πέντε) επιθέσεις ανα μια ημερολογιακή ημέρα, από τον ίδιο παίχτη στο ίδιο άτομο. Επειδή η ώρα του παιχνιδιού πηγαίνει μια ώρα πίσω σε σχέση με την ελληνική, η κάθε μέρα θα ξεκινάει απο τη 1 η ώρα το βράδυ (01:00) και θα τελειώνει τη 1 η ώρα το επόμενο βράδυ ( ελληνική ωρα ) .Σε περίπτωση που παραβιαστεί αυτός ο κανόνας, ο παίκτης που δέχτηκε τις επιθέσεις, πρέπει να επικοινωνήσει με τον αρμόδιο Χειριστή του εκάστοτε Σέρβερ.Για να έχει γίνει παραβίαση αυτού του κανόνα θα πρέπει και οι 6 επιθέσεις να φαίνονται ότι έγιναν μέσα στην ίδια ημέρα. (Δλδ να έχουν την ίδια ημερομηνία) Οι μέρες μετράνε με βάση την ώρα του σέρβερ, η ώρα Ελλάδος που βλέπετε παραπάνω είναι απλώς για να έχετε υπ' όψιν σας ότι, η ώρα σέρβερ είναι μία (1) ώρα πίσω.Επιβαλλόμενη ποινή: 5 εως 14 ημέρες αποκλεισμός [Ανάλογα με την επαναληψιμότητα της παράβασης από τον χρήστη]4. ΑφαίρεσηΟι ενέργειες ενός Χειριστή υπεύθυνου του εκάστοτε Server μπορούν να αναιρεθούν ή να ακυρωθούν μόνο από τον ίδιο Χειριστή, άλλο Χειριστή του ιδίου Server και ακολούθως (αφού γίνει επικοινωνία με τον ίδιο Χειριστή) από τον αρμόδιο ΥπερΧειριστή και τον Διαχειριστή του παιχνιδιού.5. Επιστροφή ΧρημάτωνΑν ένας παίκτης μειονεκτεί, λόγω προγραμματιστικών λαθών, ή άλλα λάθη από την ομάδα του BiteFight, δεν δικαιούται συνήθως επιστροφή χρημάτων, ή επιστροφή του λογαριασμού του σε μια προηγούμενη κατάσταση, πριν από το συμβάν.6. Αποκλεισμός από το παιχνίδιΟποιαδήποτε καταπάτηση αυτών των κανόνων θα προκαλέσει μπλοκάρισμα του λογαριασμού ή απαγόρευση από το παιχνίδι. Εξαρτώμενη από την σοβαρότητα της παραβίασης, η τιμωρία μπορεί να εκταθεί σε όλους τους servers του BiteFight και πιθανώς και στα υπόλοιπα παιχνίδια ή υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία GameForge. Τα μέλη της ομάδας του BiteFight οφείλουν να παρουσιάσουν πλήρως την παραβίαση, στον ίδιο τον εμπλεκόμενο και όχι σε τρίτους, αναλόγως με την γνώση τους και τα πιστεύω τους πάνω στο θέμα.7. Γενικές ΠαρατηρήσειςΤο παιχνίδι είναι ελληνικό και η γλώσσα είναι επίσης η ελληνική. Αν ένας παίκτης δεχτεί μήνυμα μέσα στο παιχνίδι, που δεν είναι στα ελληνικά και παραπονεθεί γι' αυτό, το άτομο που έστειλε το μήνυμα μπορεί να μπλοκαριστεί. Εξαίρεση υπό προϋποθέσεις αποτελεί η Αγγλική γλώσσα την οποία οι περισσότεροι γνωρίζουν. Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης δεχτεί μήνυμα στην Αγγλική στο παιχνίδι και δεν γνωρίζει ή δυσκολεύεται στη κατανόηση του μηνύματος, μπορεί να ζητήσει από τα μέλη της Διαχειριστικής Ομάδας να τον βοηθήσουν στη μετάφραση του μηνύματος.8. Αλλαγή των κανόνωνΗ Διαχειριστική ομάδα του BiteFight έχει το δικαίωμα να αλλάξει, να επεξεργαστεί , αφαιρέσει ή να προσθέσει τους κανόνες του παιχνιδιού αν αυτό κρίνεται απαραίτητο.Είναι ευθύνη των χρηστών να είναι ενημερωμένοι για τους κανόνες.Αν θέλετε παραπάνω πληροφορίες κάντε click εδώ!! Αμέσως μετά ακολουθεί ένα video clip σχετικά με τους βρυκόλακες!! http://www.youtube.com/watch?v=A3ZhjsufqxU

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

exw peksi k egw bitefight eixa vrei k kati petres

apo katakombes dld ton eixa kanei sxetika kalo ton pexti

m me oti kalitero ipirxe gia ta lvl tou alla to varethika poli grigora :/

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

se pion server ?an ine na to stamthses pes m kai to acc s (mono an imaste stn idio sevrer) an mporeis..

 

ston 5 apo oti thimamai , alla dn eimai sigouros oti thimamai ton kodiko lol.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...