Jump to content

Recommended Posts

Posted

δεν ξερω αμα το καταλαβατε αλλα απο τοτε που βγηκε το Πασοκ κοπικανε οι φιλιες με την Ρωσια.. και αρχησαν με την τουρκια και αμερικη...Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει.. σε καποιους αλλους μπορει να τους αρεσει... Αυτα.

Posted

δεν ξερω αμα το καταλαβατε αλλα απο τοτε που βγηκε το Πασοκ κοπικανε οι φιλιες με την Ρωσια.. και αρχησαν με την τουρκια και αμερικη...Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει.. σε καποιους αλλους μπορει να τους αρεσει... Αυτα.

Επειδή έχουμε τον Παπανδρέου πρωθυπουργό δεν σημαίνει ότι άλλαξε και η δική μας στάση (των πολιτών) απέναντι τους. Ότι είναι γραφτό να γίνει θα γίνει θέλουν δεν θέλουν οι Αμερικανοί. Η Πόλη σύντομα θα γίνει Ελληνική...

Posted

oute se emena aresi idika me tourkia,den eimai ratsistis me kanena apolutos i xontros i kontos i apo allh fora den me niazi dikeoma tou alla me tourkia kai scopia eimai ratsistis gt  3ero ti lene ka ipos niw8oun gia emas.

Η Πόλη σύντομα θα γίνει Ελληνική...

makari na gini afto pou les Zero

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...