TEOGR_hItMaKeR Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Edw kai kamposo kairo to pc m den kleinei kanonika dld sxedon panta ayto ginotane nomizw panta ti ennow Kleinw to pc m kai otan to anabw me bgazei apeytheis epifaneia ergasias eleos btw help Mono kapoies fores me leei egathista tin enimerwseis k kanei termatismo leitourgeis tote anabei kanonika to pc Exw windows vista home premium peite m ti na kanw please
УVІL™ Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 katarxin,exeis antivirus? gt mporei na kolises kana trojan kai na argei to pc s !
TEOGR_hItMaKeR Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 xXRXx re otan kleinw to pc m kai to anabw anti na anapsei kanonika me bgazei apeytheis apifaneia ergasias Akuror nai exw antivirus avg kai avast
УVІL™ Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 egw eixa to idio provlima,xwris antivirus,ekana format>evala antivirus(kaspersky) kai telos ta errors !
NotAbastard Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 File auto ginetai epeidh aplws kaneis logout apo ton xrhsth kai mpainei se anamonh. An 8es na ton kleiseis kanonika phgaine edw
TEOGR_hItMaKeR Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Oka file me eswses toso kairo me to kokkino ekane anastoli thanks man To problima lithike kapios na lock to topic
Recommended Posts