Jump to content

[GR]Ti mixanaki pisteuete oti einai kalitero? (125-135cc)

Recommended Posts

Posted

lol bgainete ektos ;D

Gia mixanaki paw mi to 3exnate, otan 8a paw gia ama3i 8a frontisw na kanw topic ^^

Posted

Nop dn exw diplwma alla se 2 xronakia m to dilwse o pateras m oti 8a m parei ama3i me dika t lefta mono ^^

Anyway mi bgainete ektos, an exete na peite kati sxetika me tin epilogi m euxaristws na sas akousw ;)

Posted

Nop dn exw diplwma alla se 2 xronakia m to dilwse o pateras m oti 8a m parei ama3i me dika t lefta mono ^^

Anyway mi bgainete ektos, an exete na peite kati sxetika me tin epilogi m euxaristws na sas akousw ;)

9484x.jpg

Den nomizw na se xalaei enas tetoios road killer :P :)

Posted

Ti Lete Re Paidia Pate Kala???Tou Lete Na Agorasei Z 125 Eno Tora Skeftete Na Parei Proti Fora Mixanaki Tha Skotothei Giati Den Tha Brei Z Mama Kai Deuteron Den Pisteuo Na Kserei Na Odigaei Me Simplekti Pantos Ama Thes Des Kana Crypton Kana Modenas(Pou Tha Breis Mama)Ase Ta Z.......

Posted

Kana innova tha protina. I kana fx/astra (arxeo) mia kai einai to proto sou.

MAKRIA APO DIXRONA. Proton einai tromera epikindina gia arxh, deuteron

einai panakriba na sintirithoun (polla, POLLA problimata / benzines) kai fisika

opios exei z tou exei alaksei tin panagia opote tha sou paei o koukos aidoni (lol).

Posted

lol sto maxcheaters tetoio topic?? xaxaxa nice wraios 8a exei fun :P egw lew crypton-x h kana honda innova....

ayta maresoun:P

Posted

Z pleon den ... Kana Astra opws eipe o aster 8a tan kalo ... Min pareis dixrono ( f1zr,z)  dn 8a boreis na koubalas oute gomena apo piso me tetia ladila pou bgazei h e3atmish... to mixanakh mama na einai apokliete , piwmeno 8a einai opote min skeftese kana gia 2xrono, pare astra ( metaxirismeno) kai an dia8eteis lefta pare Crypton - X - eguish to mixanakh..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...