Jump to content

Lineage Part 1


Recommended Posts

Ο Σωστός Τρόπος για να γίνει Κανείς Κυρίαρχος

 

Δεν γίνεται. Όσο κι αν προσπαθήσεις, πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο καμένος. Η κατάσταση αυτή ονομάζεται και παράδοξο του Artec, προς τιμήν του ανθρώπου που προσπάθησε να βάλει ένα τέλος, κλείνοντας τον bnb server.

 

Στρατηγική Παιχνιδιού

 

Για να επιτευχθεί αυτός ο αόριστος σκοπός του παιχνιδιού, πρέπει οι παίκτες να ξεχάσουν όλα όσα ήξεραν περί ζωής. Βασικοί κανόνες για να γίνεις καμένος αλλά και ο «γ.μάω και δέρνω» του παιχνιδιού:

 

    * Πέραν του monitor, δεν υπάρχει ζωή.

    * Μάθετε να τρώτε και χειρίζεστε ποντίκι/πληκτρολόγιο ταυτόχρονα.

    * Εξοικονομήστε χρόνο μεταφέροντας τον υπολογιστή στην τουαλέτα.

    * Ο ύπνος είναι εχθρός! Κοιμάστε όσον το δυνατόν λιγότερο πίνοντας πολλούς καφέδες.

    * Μπάνιο;;; Δεν χρειάζεται, είναι σπατάλη χρόνου. Έτσι κι αλλιώς μόνος είστε (και θα είστε για μεγάλο χρονικό διάστημα).

    * Απαγορεύεται αυστηρά σύντροφος στη ζωή σας! Ενοχλεί τα τέρατα και φεύγουν μακριά σας. Επίσης είναι μέγιστη σπατάλη χρόνου!

    * Περιορίστε τους φίλους σε virtual. Δηλαδή αυτούς που παίζουν μαζί σας και σας βοηθούν στην επίτευξη του σκοπού σας.

    * Αποσυνδέστε το τηλέφωνο και κρατήστε μόνο τη σύνδεση internet. Οποιοσδήποτε θέλει να επικοινωνήσει μαζί σας, μπορεί άνετα να ξεκινήσει κι αυτός το παιχνίδι και να σας βρει in-game.

    * Απενεργοποιήστε το κουδούνι του σπιτιού και αμολήστε το σκύλο (εάν έχετε). Όποιος θέλει να σας σηκώσει από τον υπολογιστή, είναι εχθρός που τον έχουν μισθώσει τα τέρατα να σας σαμποτάρει!

    * Αν παίζετε από internet café, εκδώσετε κάρτα με πενταετή διάρκεια και 24ωρη χρήση. Θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα.

 

Το Κάψιμο

 

Τα άτομα που καίνε τα εγκεφαλικά τους κύτταρα σε αυτό το παιχνίδι πάσχουν από οξεία αζωίαση και, εκτός από κάποιες ασήμαντες εξαιρέσεις, την βγάζουν όλη την ημέρα μπροστά από τον υπολογιστή του σπιτιού τους ή κατά προτίμηση σε έναν γωνιακό υπολογιστή του internet cafe της γειτονιάς τους (για να μην πάνε σε κανένα άλλο πιο μακρινό και κουραστούν). Συνηθίζουν να παίζουν δυο μέρες σε έναν σέρβερ και αφού φτάσουν στο ανώτατο επίπεδο τον παίκτη τους και νιώσουν κυρίαρχοι του κόσμου, πάνε να παίξουν αλλού μετά. Όλοι αυτοί έχουν μια ψευδαίσθηση ότι κάνουν κάτι για το οποίο πρέπει να περηφανεύονται, και περιφρονούν όσους δεν ασχολούνται με το παιχνίδι, επειδή δεν ξέρουν απλά τι να συζητήσουν μαζί τους. Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία παικτών Lineage II, που οι σέρβερ στους οποίους η εξέλιξη του παίκτη είναι γρήγορη, τους φαίνεται σαν 'νουμπιά'. Αυτοί είναι οι λεγόμενοι σκληροπυρηνικοί παίκτες Lineage II, οι οποίοι δεν έχουν (εκτός από ζωή) πρόβλημα να σκοτώσουν 4.569.321 λαγουδάκια και 34 αράχνες XXL-size για να φτάσουν στο εικοστό επίπεδο τον παίκτη τους. Αυτοί έχουν την ψευδαίσθηση ότι ευχαριστιούνται το παιχνίδι περισσότερο από τους άλλους. Επειδή ο παίκτης τους έφτασε στο εβδομηκοστό του επίπεδο σε 2 χρόνια 3 μήνες 4 ημέρες 6 ώρες 9 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα, τα οποία έχουν χάσει από τη ζωή τους, νομίζουν ότι "νιώθουν το παιχνίδι", όπως λένε στη διάλεκτο τους. Αυτή η κατηγορία εμφανίζει μεγάλα ποσοστά αυτοκτονικών παικτών, διότι μια ωραία πρωία ο σέρβερ αργά ή γρήγορα θα κλείσει, και το κάψιμο θα πάει στράφι. Αν τελικά ο παίκτης καταφέρει και ξεπεράσει το σοκ του κλεισίματος του σέρβερ, αφού χύσει τόνους καυτά δάκρυα και βγάλει καμιά εικοσαριά σπαραχτικές κραυγές επειδή έχασε φίλους όπως ο DenExoZoi1990, o Paizo2XroniaSynexomena, η ToPaizoGomena και ο SexyXontros, καταλαβαίνει το σφάλμα του. Και μετά απλά ψάχνεται να βρει σέρβερ. Πιθανό είναι να πάει όπου πάνε οι προαναφερθέντες μεγκαπιξελικοί φίλοι του. Όμως μέσα σε αυτούς τους παίκτες υπάρχουν μικρά σε ηλικία άτομα που αποδεικνύουν ότι έχουν ένα λαμπρό μέλλον μπροστά τους, και ότι κακώς τους θεωρούν ξεγραμμένους. Αυτά τα άτομα εκτός από το Lineage που είναι η κύρια ασχολία τους, γράφονται σε σχολή χορού, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Κινέζικα, κιθάρα, τύμπανα, μαθήματα τραγουδιού, μαγειρικής, ηλεκτρολογίας, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, σκάκι, τάβλι, και σε αρκετά ακόμα ενδιαφέροντα πράγματα. Κι όλα αυτά για τον πολύ απλό λόγο ότι μπορούν να λείπουν από το σπίτι όλη την ημέρα για να είναι στο ίντερνετ καφέ της γειτονιάς τους. Και αυτοί καίγονται και οι γονείς τους κοιμούνται ήσυχοι αφού τα παιδιά τους έχουν υγιή ενδιαφέροντα, άσχετο ότι σε όλες αυτές τις σχολές πατάνε μόνο στην ημέρα της εγγραφής τους αλλά και στον Αγιασμό (για να παρακαλέσουν τον Θεό να τους κάνει "ίμπα" στο Lineage II).

 

Όσοι παίζουν φανατικά Lineage ισχυρίζονται ότι πριν αρχίσουν να παίζουν τους πλησίασε ένας κύριος και τους έδωσε ένα παράξενο κόκκινο χαπάκι. Μερικοί πιο συνειδητοποιημένοι λένε ότι ο κόσμος μας είναι το Matrix και η αλήθεια βρίσκεται στο Lineage. Αυτά τα άτομα στην πλειοψηφία τους ονομάζονται "άζωοι", επειδή απλά πάσχουν από έλλειψη πραγματικής ζωής και νομίζουν ότι το Lineage τους παρέχει όλα όσα χρειάζονται για να επιβιώσουν. Κάποιοι που θέλουν να το παίξουν αυτοσυνειδητοποιημένοι λένε σε όποιον συναντάνε στο παιχνίδι "get a life", αγνοώντας ότι ούτε αυτοί έχουν.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...