Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kai skopeuw na arxisw aion fenete arketa kalo... alla nomizo oti einai ena upokastato tou lineage 2 kai WoW...

Χίλιες φορές καλύτερο από l2/wow τι μου λες τώρα έχει ιστοριάρα π.χ. άμα ξεκινίσεις Elyos έκει που πολεμούσες στο Abyss νομίζω

(δεν είμαι σίγουρος που ακριβώς) τέσπα χάνεις την μνήμη σου και ξυπνάς εξώ από το χωριό , 1lv και όσο πάει πρέπει να θεραπευτεί η μνήμη σου εδώ έχει μέχρι και cutscene στα quest (όχι και όλα νταξ)

Posted

psi8ika agria:p 8a paw na parw aurio prepaid card gia na kanw account ktlp... btw to exp pws einai? san to wow i to l2?

Σαν του WoW με quests . Γέλοιο xp .

Posted

gt?

Ο παίχτης που θα φτιάξεις είναι ξ ε χ ω ρ ι σ τ ο ς - u n i q u e

έχει πάνω κάτω στους 40 τύπους μαλλιών 10-20 φάτσες μέχρι και φακίδες μπορείς να βάλεις / να αλλάξεις την φωνή το ύψος το μέγεθος των χιλιών το ύψος των χιλιών το μέγεθος τις μύτης Ο λ Α.

Σαν του WoW με quests . Γέλοιο xp .

ναι αλλα quest που δεν είναι και τελείος βαρετά ;p

katalava mia vdomada lv 80 :p

καμία σχέση άσε που το max είναι 50 νομίζω

Posted

Ο παίχτης που θα φτιάξεις είναι ξ ε χ ω ρ ι σ τ ο ς - u n i q u e

έχει πάνω κάτω στους 40 τύπους μαλλιών 10-20 φάτσες μέχρι και φακίδες μπορείς να βάλεις / να αλλάξεις την φωνή το ύψος το μέγεθος των χιλιών το ύψος των χιλιών το μέγεθος τις μύτης Ο λ Α.

ναι αλλα quest που δεν είναι και τελείος βαρετά ;p

καμία σχέση άσε που το max είναι 50 νομίζω

Ναι αυτό σου λέω έχει ωραία quests . Το max το πήγαν 55 με το νέο update .

Posted

hehehe ok.. kai poso kanei i card?

Το game έχει 2 editions : standard , collector's . Οι collectors από όσο ξέρω έχουν τελειώσει , οπότε θα πάρεις standard στις 25 Σεπτεμβρίου :P

@MrDefault Η open beta τελειώνει την Κυριακή

Οι τιμές είναι : 50 ευρώ η standard και 70 ευρώ η collector's . Η συνδρομή είναι 13 ευρώ το μήνα .

Posted

Το game έχει 2 editions : standard , collector's . Οι collectors από όσο ξέρω έχουν τελειώσει , οπότε θα πάρεις standard στις 25 Σεπτεμβρίου :P

@MrDefault Η open beta τελειώνει την Κυριακή

Οι τιμές είναι : 50 ευρώ η standard και 70 ευρώ η collector's . Η συνδρομή είναι 13 ευρώ το μήνα .

Oxi kai Mister, eleos diladi.
Posted

Έκανα ένα quest πριν που πήγα στο παρελθόν πριν πάθω αμνησία ο.ο

nai afto me to dentro pou se paei alou.. i kati tetoio.. kai vgazeis ftera apoti 8umamai :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...