Nija22 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Kalispera , paidia thelo na sas po ena psilokalo scam (oxi toso teleio ;p) alla bug einai sigoura ... Bug: Loipon auto egine test ston server Dreams ( URL = http://www.lineage2dreams.com ) einai arketa kalos k oraios server , tespa isos pianei k se allous server . Loipon to "bug" auto einai oti otan kaneis ena private store buy/sell (p.x. Giran ) kai se kanei target gia na dei ti poullas/agorazeis an den kleisei to parathiro (tou shop sou ) kai kanei tp kapou se allo territory tou l2 , tha exei akoma to parathiro tou store sou ... To periergo dn einai auto alla einai oti an kanei tin vlakeia k poulisei/agorasei se auto to parathiro tote tha ginei kanonika les k einai dipla sto store ..!! Scam: Kaneis pm se enan pou einai me kala items k pisteueis oti exei polla fire mantras ( einai xrisimo item tou server ) , tou les file thes na diplasiaseis ta fire sou ; An sou pei nai tote , kanton pt kane ena shop p agorazeis 1adena to kathe Fire Mantra.Tou les kane me target k epelekse ola ta fire sou na m ta pouliseis alla min patiseis comfirm!! Zita tou na kanei tp stin Goddard eno esi eisai Giran me to shop k na paei na killarei enan Guard(Leme tora !! ) tis polis Goddard ( gia na gineis pio pistikos pes tou name k se poia eksodo einai tis goddard ).Otan ton skotosei na patisei Comfirm sto parathiro tou shop sou ... K amesos amesos , tou peires ta fire mantras ;p Sorry an einai moufa auto p skeftika an mporeite na skeftike kati kalitero sxetika me to bug auto peite m gt dn exo kanei polla scams. Thnx 4reading Credits to me ^^ Quote
TryMoaR Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Den to ktlva!!! Ekei pou les na paw Stin Godd. k katw to exasa!! E3igiseto kalitera! Quote
Nija22 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 An eisai to thima , pas Goddard ok ; Dn kleineis to parathiro apo to shop m , killareis enan guard k meta patas comfirm , dld m poulas ta fire mantra sou me 1adena to kathe , pou auto to shop to exo stin giran . Quote
Nija22 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 sorry alla einai mlkies :) Poio apo ola ; Giati einai dokimasmeno k auto p leo ginete ... Quote
Zigardeli Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 re file eleos polu vlaeia einai.. mono enas noobas 8a t kanei afto k katarxas s osous server exw dokimasei an pas na agoraseis kati apo enan allo opws les k einai makria d t agorazei.. teleiws vlakeia.. Quote
paokole Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 ennow oti prepei na einai poli 10xrono o allos gia na tin patisei.. Quote
Nija22 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 re file eleos polu vlaeia einai.. mono enas noobas 8a t kanei afto k katarxas s osous server exw dokimasei an pas na agoraseis kati apo enan allo opws les k einai makria d t agorazei.. teleiws vlakeia.. Dokimases ston server p exo onomasei gia na to les ; ennow oti prepei na einai poli 10xrono o allos gia na tin patisei.. Nai apla dn exo fantasia sta scams ^^ Quote
Zigardeli Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Dokimases ston server p exo onomasei gia na to les ; an deis eipa oti s osous server exw dokimasei d pianei.. oxi s olous.. Quote
MarGaZeaS Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 entax mwre dn mporeis na peis oti einai k vlakeia... apla to 8yma prepei na einai kanenas vlakas.... Quote
darkwarri0r Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 dn ginetai re man. otan fevgi s megali apostasi dn t agorazi/poulaei ta items :( Quote
dubi0uc13 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 dld paidia twra poianei h dn poianei gia na t dokimacw... Quote
red3emer Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 arxisa gia polu ligo dreams..alla oreo kolpakki Quote
marina69 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 gia emena pou pezo se ena paromoio server kalo einai mou mpikan kati orees idees file mou :P ty Quote
Recommended Posts