Jump to content

Recommended Posts

Posted

File Poli kalo to pack s0y alla exei merika problems...px GmSpeed LvL 4 Don't Work..!! Buffer episeis Dn mou Work.....!!Mhpws mporei kapoios na me help!! Dn 3erw k polla ine VERY New..!!:

ama den mporeis na use ena pack prospathise kapio allo pack,ama deis ta proigoumena replies tha deis oti k alloi exoun provlimata,opote prospathise na vreis allo pack gia arxi meta ksekina me eclipse k etc.

Posted

Nai re file vsk ena teteio psaxnw..ena kalo pack gia arxi kai meta otan tha mathw na create eclipse tha ftiaxw..alla twra ime poli new....:/ isa isa pou exw mathi 5 pragmata..edaxi exw kalo dev(HeRoMaN) alla dn mporei na ine osi wra ime egw online..opote ola pernane apo to xeri m..kai dn ime t0s0 kal0s...:/

Posted

Nai re file vsk ena teteio psaxnw..ena kalo pack gia arxi kai meta otan tha mathw na create eclipse tha ftiaxw..alla twra ime poli new....:/ isa isa pou exw mathi 5 pragmata..edaxi exw kalo dev(HeRoMaN) alla dn mporei na ine osi wra ime egw online..opote ola pernane apo to xeri m..kai dn ime t0s0 kal0s...:/

psakse ena pack to opio dn tha exei errors.mono prostasia tha exei kai tpt alo . alla min viazese aderfe,des ta topic gia eclipse kai tha ta matheis ola.kai me ton kairo tha arxiseis na ginese olo kai kaliteros opote mn viazese na sikoseis server :/ mathe kalitera eclipse maven kai eisai gg.

Posted

[codeExw mia problima me to pack. Otan ginomai invisible oi alloi me blepoun :S. HElp pls!!!!

me preconfigured packs panta tha exeis provlimata !!! kalitera kane ena diko sou me eclipse kai etc !!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...