`Gerero® Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 kala m glitoses kati lepta apo ti zoi m ego kathomoun me ti zografikh kai ekoba ekoba ala pote dn to petixaina btw, poli kalo file m kai tora m edoses mia idea na kano ta dika m custom crests!!!!! Quote
AtheIstan Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Analutiko,eukolo k xrhsimo!Mpravo file,sunexise etc! Quote
jakarda Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 poliiiii kalo!!! panta to prospathoysa alla den mporoysa!!!evaza mia zoi kati crests poy den kolloysan katholoy metaksi toys!!! ekseretiko man!! Quote
L2MaxPayne Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Einai proti fora p koitaw kati oraio aplo kai gamato.... thnx ^^ Quote
NoSti* Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 mpravo re k ka9omoun san m......s me zografiki na kovo.. kove rave stn zografiki k sto telos apotelesma 0 :).. ty k pali sinexise etc.. Quote
Sifu Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 gg file mou kai to epsaxna sto mxc vrika ti lisi! Quote
DiasS Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 vasili ise telios :) gt olo kt akira ally crest evaza p dn kolousan ka8olou me t clan crest :P tnx tnx tnx tnx tnx tnx :P se paradexome :o Quote
Billistain Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 vasili ise telios :) gt olo kt akira ally crest evaza p dn kolousan ka8olou me t clan crest :P tnx tnx tnx tnx tnx tnx :P se paradexome :o Καλά ρε τώρα με παραδέχεσαι και με ευγνωμονείς? Όταν σε έντυσα dc set παλιοφλώρε ούτε ένα ty δεν είπες, μπινέ. Quote
DiasS Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 esi i8eles na ntisis tn medela :@ pali kala p iparxi k ayto to kalo pedi o mixalis k m tn edose.... se ekana perifano omos mn les.....Hero gia party s... ase pou s expara rune temple dn 8imame name....ela so0t! :P Quote
Billistain Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 esi i8eles na ntisis tn medela :@ pali kala p iparxi k ayto to kalo pedi o mixalis k m tn edose.... se ekana perifano omos mn les.....Hero gia party s... ase pou s expara rune temple dn 8imame name....ela so0t! :P Για εμένα βγήκες χοίρος? Αφού ήσουν σε άλλη clan και δε πήρε crp qq Quote
DiasS Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 ka8e mera elega hv "Destinaki ftw" respect re niose!!! ego fteo pou siko8ikate k figate? ama ixate mini oli i clan hero 8a itan.... Quote
Billistain Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 ka8e mera elega hv "Destinaki ftw" respect re niose!!! ego fteo pou siko8ikate k figate? ama ixate mini oli i clan hero 8a itan.... Τι λε ρε υπερήρωα. Στείλε με ss με εσένα να λες τέτοιο πράμα ;o Quote
Recommended Posts