Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ο σερβερ δεν εχει donate απο οτι ειδα στο website ....μας κοροιδευεις?και κοψτε αυτο το ακυρο το σπαμ..

Help για donate ζητησες στο develop το γυρισες....τελως παντων αιντε να μην πεφτω στο επιπεδο σας!

pwnagee.png

Donate δεν ειδα καπου..

To GM LEVELS ine to donate. Mono tin ikona ides i ta psakses?

Posted

egw s lew oti autos o server exei 2 mesa enan p einai oloi gm k enan p oxi p einai aplos stung subs! k episis ston gm server yparxoun kai gm lvl me full to 5 ekei exeis sxedon ola ta dikaiomata!

k ali8ia autin pay safe cards p lete i gift internet cards (to idio einai) apo pou ti perneis?

Posted

den iksera pos ginete na kaneis donate me kinito... :P ala nwmizw eiparxei mia iteria vazeis tin timi esy... tha to psaksw...

akero apo to post kserw... aplos m fenete ligo parakseno me to kinito :P

Posted

nomizw pws einai o monos server pou to kanei me sms giauto exei k polu donate!

einai eksopno an to skeuteis l2 paizoun pola mikra p einai polu poromena! auta exoun kinito p ligika to plirwnei o mpampas tous i times tou donate einai apla 2 eurw! ara mporoune aneta na kanoun 5-6 donate ;). skeutite na itan me paypal ws sini8os... 8a exane pola lefta o server!

Posted

more kai me paypal to idio plironis alla me sms ine pio asfali alla kai vareta gt thelei ke onoma tou pekti kai mlkies eno me paypal dinis to email sou kai meta me msn epikinonite me ton admin kai tou les to name ytou pekti.Logika pio aplo e?xD

• 4 weeks later...