Jump to content
  • 0

L2J Oneo Geodata :/

Question

Posted

gia sas paidia...eimai new edw kai apo oti blepw to forum ta spaei :D thelw ligi boithia....tha ithela an mporei kapios na me help sxetika me tin geodata...asxoloume peripou 2-3 mines me server...exw sikoseis ena interlude server se L2J Oneo Pack kai prospathw na perasw tin geodata...to thema einai oti den kserw pos akribos...  :-\ exw katabei diafora arxia gia geodata ta opia ta pernaw mesa sto data/gaodata alla meta den kserw ti akribos prepei na kanw gia na litourgisei sosta...  :-\ exw kanei idi search sto forum kai den mporw na pw pos brika ena guide i kati to opio me boithise kai poli...mipos mporei kapios na mou ti akribos prepei na kanw gia oneo pack oste na doulepsei sosta i geodata??  :-\ plz help.....

TY PROKATABOLIKA :D

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Hmmmm egw afti ti stigmi exw 3Gb einai i alithia...alla an kataferw kai kanw tin geodata na doulepsei sosta bazw 8Gb Ram me tin mia... :D

Apla plz as mou eksigisei kapios pos akribos tha tin kanw na doulepsei sosta kai tha tou eimai ebgnomon :D

• 0
Posted

file pare ayto to link: http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=51189.0

edo exei geodata katebase  kai to L2jfree_Game+Data giati exei mesa kati arxia pou 8a xriasteis. molis katebaseis tin geodata party 1 and 2 tote 8a pas edo:F:\l2jfree\-Game\data\geodata. kai 8a peraseis mesa tin geodata..opos sou eipa  mesa L2jfree_Game+Data 8a sou exei pali data\geodata 8a pas kai 8a pareis ta 2 arxia. to ekana legete:Readme

kai to allo geo_index kai 8a eisai ok..

• 0
Posted

pedia thelo mia geodata pou na min mpori na douleyei to phx

kai na min lagari o server....

File stamata na 3e8abeis palia topic...tin epomeni exeis -1 karma. Locked.

PS: Kane new topic gia to problem k pes k ti pack exeis!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...