Stealth Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Poly kalo alla tha itan akomh kalytero na prostheseis ena link me ena demo na doume peripou pws douleuei. Se ti glwssa einai grammeno?
NTOYBAS Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Nice share man para poli oreo den exei ksana gienitetoi share. Sinexise etsi
zeneus Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Kalispera Dimiourgisa...Ena updater kai login protect gia l2jservers epidi einai create kai den 8a mporite na to ftiaxete i na to tropopoisete opios 8eli as mou pei onomasia gia na tou kano create.. http://img91.imageshack.us/img91/crysisyh9.png/1/w800.png[/img] i photo auti einai travigemni apo to desktop mou kai exo pari kai ligi apo tin epifania ergasias.. opws blepete auto einai.. P.S mporo na alaxo to color pou exei akoma kai tin ikona... pou einai i gineka.. Filos mporeis na m kaneis ena tetio updater?? name tou server einai L][Carnage Thnx!! Nice share Kane me add sto msn: k.blade@live.com
NTOYBAS Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Hi file haitext kai ego thelo na mou ftiakseis ena tetoio updater ena me to onoma L2Lion-s kai ena aplo na mi grafei tipota se efxaristo para poli. Afto einai to msn mou kane me add vagios4ever@yahoo.gr Otan deis to minima mou kai to ftiakseis an mporeis steile ena minima na kseroume oti to exeis etoimo kai pali thanks.
AnGeLLuS Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 tha ithela kai egw ena tetoio updater... ! onoma tou server NavigatorNet kai kaneme kai add sto msn ... !
pankirt Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 File an mporeis kane me add sto pankirt@hotmail.com Thnx
Komninos Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Haitext Re Magako Ftiakse kai Gia Mena ENa NeW Eimai Msn Mou l2-space@hotmail.com .
skills Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Kalispera Dimiourgisa...Ena updater kai login protect gia l2jservers epidi einai create kai den 8a mporite na to ftiaxete i na to tropopoisete opios 8eli as mou pei onomasia gia na tou kano create.. http://img91.imageshack.us/img91/crysisyh9.png/1/w800.png[/img] i photo auti einai travigemni apo to desktop mou kai exo pari kai ligi apo tin epifania ergasias.. opws blepete auto einai.. P.S mporo na alaxo to color pou exei akoma kai tin ikona... pou einai i gineka.. gt na min to kani share eleos. gia emena prepe na klisi to topic. ke den ine share file m den mirazis kati, eci opos to les ine san na to pulas.
kr1n0s* Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 gt na min to kani share eleos oti gia emena prepe na klisi to topic. ke den ine share file m den mirazis kati eci opos to les ine san na to pulas Exei faei ban to paidi -.-
skills Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Exei faei ban to paidi -.- i foto tou ine kanonika den vlepo tpt
™® Stergios ®™ Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 1on) Fix title me prefix [share] 2on)Good Share 3on)8a tan kaLutero na min zitac apo aLLoOc na soO poOne na toOc kaneic, aLLa na kaneic ena guide gia na katalavoOme pwc ginete! Keep Up! 1on)Simfonw me ton strike, an ginete na kaneis kapio guide! 2on)Simfonw pos einai poli oreo,gia tin akrivia mamato :) 3on)Leei auth - server (an dn kanw lathos to auth einai mono se l2 off? ) , Dld ginete na xrisimopihthi se l2java? 4on)Ginete pernei ta files mesw web folder? px www.l2otinane.com/update ? i mono me local server me anoixta ports? .. Auta eixa na rwtisw. :)
Recommended Posts